lauantai 24. toukokuuta 2014

Kaupungissa kuhisee ja aurinko paistaa

Hidastetulla aamukahvilla parvekkeen sohvan uumenissa saattoi havaita, että tänään helsinkiläiset siivoavat nurkkiaan ja kuskaavat ylimääräiset rojunsa sitten ulos ja yrittävät päästä niistä myymällä eroon.
Konservatorion katos ja Ruoholahdentorin kulmat olivat jo kirppismyyjiä kirjavanaan ja Saara on soittanut ensimmäisen ostoksensa tiimoilta innostuneen puhelun. Oli ostanut hyppynarun ja olisi ollut valmis vastaanottamaan lisää rahaa uusia ostoksia varten, mutta toppuuttelin hiukan tytön intoa.

"Siivouspäivä" (linkki Helsingin Siivouspäivään: http://www.visithelsinki.fi/juuri-nyt/tapahtumia/siivouspaiva-2014) on ideana todella onnistunut, mutta näin suuressa kaupungissa mahdollisuudet saada tavaransa myytyä toisille ylimääräistä rojua karsiville voikin olla todella haasteellista.

Toinen tapahtuma, mikä on tänä viikonloppuna, onkin sitten sydämellisesti suositeltava poikkeamispaikka kaikille pääkaupunkiseutulaisille kuin myös paikalla oleville turistijoukoille. (Turistiryhmiä on nimittäin näkynyt viime viikkoina Helsingin katukuvassa todella runsaasti.)
http://www.kasityokortteli.fi/kasityokortteli.html Tästä linkistä klikkaamalla pääset tutustumaan tapahtuman ideaan.
Meidät Kampin Narinkkatorille houkuttelee halattavanihana Ahdin tilan Jasmiina (linkki Jasmiinan blogiin: http://ahdintila.blogspot.fi/). Ihana nähdä blogituttavia "oikeasti olemassa". Täytyy käydä tarkistamassa, ettei Jasmiina näänny tuonne helteeseen. Ankeaa olisi ollut ajella Helsinkiin asti kaatosateessa myymään, joten otamme kuitenkin kaiken ilon irti tosikesäisestä päivästä.

Alkaisi olla jo aika saada kirjoitettuun muotoon tämän blogin väen tämänhetkisiä kuulumisia, mutta kaikkien lukuisten tapahtumien joukosta valitseminen on saanut minut jonkinlaiseen "lukkiutumisen" tilaan, etten ole saanut vireille edes tavallisten kuulumisten kertomista.
Joka tapauksessa suurten tapahtumien ryöppy elämässä saa aikaan kiitollisuutta Taivaan Isää kohtaan, että Hän vastaa rukouksiimme tarkasti huolehtimallaan aikataululla. Ja syvä kiitollisuus tulee myös siitä, että Jumalan huolenpito näkyy myös asioiden järjestymisen lisäksi meille sopivalla aikataululla. Meillä kun olisi usein kova into järjestellä asioita vauhdilla ja kiireellä.
Tällä hetkellä olen kiitollinen Taivaan Isälle myös lasten terveydestä. Saimme muistutuksen, kun yksi vanhemmista lapsista oli kuukauden ajan sairaana, eikä sairaudelle löytynyt syytä tai aiheuttajaa lukuisista kokeista ja tutkimuksista huolimatta. Nyt lapsi on täysin terve ja olemme siitä hyvin kiitollisia.

Ystävät hyvät. Toivottavasti saatte kokea tänään elämän rikkaita lahjoja. Muistetaan Jumalaa ja tuodaan kaikki tarpeemme Hänelle kiitoksen kanssa tiettäviksi. Siunausta ja varjelusta sinulle.

1 kommentti:

  1. Todella kiitos varjeluksesta Taivaan Isälle. Paljon, paljon voimia teille koko porukalle - kesä alkaa tai on jo alkanut ja koulut pitävät lomaa. Ihania lomapäiviä ja työpäiviä. Ja kivoja tapahtumia...

    VastaaPoista