keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Nelijalkainen allergiatestaaja

Muru (lähihoitajaopiskelijapojan tyttöystävä) toi Jussi-kissansa meille kyläilemään. Jussilla on mukana "potta", ruoka-astia ja evästä ja pojan on tarkoitus kyläillä useampi päivä.
Meillä ei ole koskaan ollut mitään lemmikkiä ja Jussi-parka on vähän ihmeissään perässä kulkevista ihailijoista.  Jussi on jo selvästi ilmaissut, että perheemme vanhimman pojan seura on hänelle mieleen. Vanhin poika oli perheestä ensimmäinen, jonka kinttuja käytiin kyhnäämään rapsutusten toivossa. Vanhin poika tosin on joutunut jo käymään allergialääkepurkilla, kun silmät alkoivat vuotaa ja kutista jo ensimmäisen silittelyn jälkeen.
Jussihan on norjalainen metsäkissa-russian blue ja sen karva on pitkä ja pehmoinen. Sänkyjen alla luuhaamisen jälkeen poika sai minulta liikanimen "pölyhuisku".
Perheen suurimmat kissojenystävät, Kaisa ja Elia, eivät malttaisi millään lähteä nukkumaan. Kaisa kantoi petivaatteensa olohuoneen sohvalle siinä toivossa, että saisi enemmän viettää aikaa Jussin kanssa.
Isi tulee yöllä kolmen jälkeen töistä, eikä tiedä yövieraasta mitään. Mielenkiintoista kuulostella isin ääntelyä, kun pimeässä eteisessä tulee vastaan Jussin kiiluvat silmät.

6 kommenttia:

 1. Mikä siinä onkin että kissat rakastaa kissoille allergisia ihmisiä. Juuri heidän puntit pitää puskea ensin :)

  VastaaPoista
 2. Kateellisena täällä huokailen ja samalla naureskelen sille kutkuttavalle kuvitukselle, kun isi ja Jussi törmäävät.

  VastaaPoista
 3. Meillä maalla oli vain navettakissoja. Sisällä ei ollut. Itse olen allerginen niin koirille kuin kissoillekin, joten meillä ei sisäeläimiä sängynalusvillakoiria lukuunottamatta ole, ehekei tulekaan.
  Toivottavasti pärjäätte tuon Jussin kanssa nuo muutamat päivät.

  VastaaPoista
 4. Kannattaisikohan sitä isiä kuitenkin vähän informoida Jussista... ettei tule keskellä yötä karjaistua kauhusta ja laskettua Jussia siinä hötäkässä rappukäytävään karkuun. =D

  VastaaPoista
 5. kissat on ihania otuksia,meillä vaan allergian vuoksi ei voi niitä pitää :(

  VastaaPoista
 6. Voi on teidän muksuilla siellä nyt jänskää :) Kyllähän nuo elukat on niin tärkeitä lapsosille että muistavat varmasti Jussi kissan vierailun ikänsä!

  VastaaPoista