perjantai 13. syyskuuta 2013

Päivä kuin kallisarvoinen helmi

Elämä on meille lahja. Lahjan saatuamme asetamme mielessämme paljon odotuksia sen suhteen. Meillä ikäänkuin on käyttösuunnitelma lahjamme varalle. Itse ainakin haluan pitää kynsin ja hampain, koko voimallani ja tahdollani elämänlahjastani kiinni.

Kun vuosisatojen saatossa ihmisen viisaus ja ymmärrys on lisääntynyt ja keinot terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen ja sairauksien voittamiseen ovat lisääntyneet, myös uskomme elämänlahjan jatkuvuuteen on kasvanut.

Aikana, jolloin Raamatun kirjat kirjoitettiin, ihmisten suhtautuminen elämän päättymiseen vaikutti jotenkin selkeältä ja yksioikoiselta. "...kun sinä peität kasvosi, ne pelästyvät. Kun otat pois niiden hengen, ne kuolevat ja palaavat jälleen tomuun. Kun sinä lähetät Henkesi, ne luodaan, ja sinä uudistat maan kasvot." (Psa 104:29,30)

Katsellaan tänään elämää ja läheisiämme tuorein silmin. Ei pidetä elämää itsestäänselvyytenä.
Avaa Raamattu ja lue sieltä rakennustarpeita elämääsi. Rukoile Jumalalta johdatusta elämääsi ja elämäsi valintoihin. Jos elämässäsi on edessä asioita ratkaistavana, pyydä luojaltasi niihin apua. Jos haluat Jumalan rakkautta elämääsi, sano Hänelle, että olet valmis vastaanottamaan sitä.

Rukoilen siunausta jokaisen lukijan elämään ja päivän haasteisiin.
Siunaamme yhdessä myös blogiystävämme Vesan puolisoa ja lapsia perheineen.
Vesan blogi tuli valmiiksi ja hänen tehtävänsä täällä ajassa tuli loppuun tehdyksi.

Jumala, anna meille täällä jatkaville näkeviä silmiä ja kuulevia korvia!

3 kommenttia:

 1. Jumalan johdatusta olen itsekin pyytänyt ja todella yllättynyt olen, kun olen alkanut saamaan vastauksia kaipaamiini asioihin. Tänäänkin löysin kaupasta lehden, jossa käsiteltiin juuri sitä kysymystä, mitä olen pohtinut ja mihin olen apua rukoillut. Jumala johdattaa :)

  VastaaPoista
 2. Tallessa taivaassa! Jumala suokoon meille kaikille, jotka matkalippuamme vielä odotamme, voimia ja sisältöä elämään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos esirukouksista.
  Jokainen hetkemme on Isän tiedossa. Elämämme mitta ei ole etukäteen tiedossamme.Johdatusta rukoillen.

  VastaaPoista