perjantai 11. lokakuuta 2013

Talkoita ja synttärijuhlia

Kuopion Veli on toteuttamassa Lautakankaalle lauantaiksi talkoita. Hänellä on tarkoitus varustaa raivaussaha-armeija metsänraivaustyöhön ja pihatöitäkin löytyy. Talkoolaisia hän on houkutellut aina Kuopiosta asti, mutta mukaan mahtuu, jos joku potee tekemisen puutetta huomenna tai haluaa muuten vain tulla väsyttämään itsensä. Yhdeksän pintaan aamulla on tarkoitus töitä aloitella. Neljään mennessä on työt huomisen osalta tehty, koska kuopiolaiset jatkavat päivää Kuopion Vapaaseurakunnan nuortentilaisuudessa.

Syksyn tapahtumissa on selvästikin ruuhkaa perheemme osalta, koska helsinkiläiset eivät pääse talkoisiin mukaan omien pippaloittensa takia. Huomenna iltapäivällä aloitamme Kaisan ja Saaran syntymäpäivien juhlinnan ja sitä jatketaan kerrostalon järjestyssäännön hiljaisuuteen asti. Juhliin on kutsuttu tyttöjen koulusta käytännössä neljä luokallista oppilaita, koska tytöt käyvät yhdysluokilla 1-2 ja 3-4. Tänään alkava syysloma karsii kyllä kurjasti juhliin pääseviä ja sitä tytöt ovat surreetkin etukäteen. Olen kutsunut lasten vanhemmatkin mukaan, niin eiköhän vielä saada kerhohuoneelle kunnon juhlat pystyyn.

Isi lähtee nyt hakemaan isännöitsijätoimistosta Kasarmitorin kulmilta kerhohuoneen avainta. Tytöt siivoavat kerhohuoneen iltapäivällä. Minä lähden kauppaan hakemaan tarvikkeita pienoiseen urakkaan ja kymmeneltä teen Saaran kanssa pikapyrähdyksen hammaslääkäriin. Viikon hiljaisin päivä nyt sillekin käynnille sattui, mutta onpahan sitten asia hoidettu.

Iloista päivää teillekin! Pidetään silmät ja korvat auki ja katsellaan ja kuunnellaan sydämen kautta.

3 kommenttia:

  1. Riemullisia syntymäpäiväjuhlia. Siunausta syntymäpäiväsankareille!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa kivalta sekä juhlat että talkoot.Hyviä Juhlia ja Onnea synttärisankareille.

    VastaaPoista
  3. Mukavia synttäreitä. Kiva on yhdessä juhlia, kun aikuisetkin ovat mukana... talkoita on varmaan tarvittu synttäreitäkin valmistellessa

    VastaaPoista