lauantai 15. helmikuuta 2014

Iltarukous puhelimessa

Miika ja Isi soittivat talolta siitä makuuhuoneesta, joka on meidän tuleva makuuhuone. Olivat jo lähdössä nukkumaan. Pieni poika oli korvin kuultavasti onnellisen uninen, Isi onnellisen lempeä-ääninen.
Montaa sanaa ei tarvinnut enää vaihtaa, kaikki oli kaikilla hyvin. Miika pyysi, että äiti rukoilee hänelle puhelimessa iltarukouksen.
Kysyin Miikan tämän illan rukousaiheet. Ne oli tuttuja ja turvallisia: "rukoile-että-mä-nukahdan-nopeesti-että-mä-nukun-rauhassa-että-huomenna-ois-kivaa".
Minä rukoilin puhelimessa Miikalle iltarukouksen. Kiitimme Taivaan Isää tästä päivästä, että Hän oli suojellut ja varjellut meitä kaikkia, että meillä on ollut ruokaa ja koti. Pyysimme varjelusta Anne-Marille ja Mummolle mummon kirkonkylän kodissa, Miikalle ja Isille siellä, meille täällä ja Enolle hänen kodissaan. Ja että Miika ja Isi nukahtaa nopeesti, nukkuu hyvin ja että Isillä ja Miikalla on huomenna kivaa.
Päätimme puhelun hyvänyöntoivotuksiin.

(Päivän toinen kohokohta oli aamulla ollut järvellä: verkoista nousi viisi kuhaa, kaksi lahnaa ja siika. Miesten elämyksen kruunasi nuotiomakkarat. Luulen, että koti-ikävä alkaa olla voitettu ja miehet eivät edes ajattele Helsinkiinpaluuta ennen ensi viikon sunnuntaita.)

2 kommenttia:

  1. Ihanan turvallisesti saivat nukahtaa Taivaan Isän helmaan.
    Olet hellä ja hyvä äiti. Taivaan isä myös sinua siunatkoon.
    Hyvää pyhää sinulle..♥

    VastaaPoista
  2. Iltarukous on tärkeä hetki kaikille niin vanhemmille kuin lapsille. Turvallista hellyyttä.

    VastaaPoista