maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hierontablogin pitäjä

"Kaikki kotona?" -blogiin monet lukijat tulevat sen takia, että näkisivät kurkistuksia suurperheen hurjaan elämään. Viime aikoina moni näistä lukijoista on taatusti kokenut tässä asiassa pettymyksiä, koska blogissa on innostuttu jauhamaan päivä toisensa jälkeen pelkkää hieronta-asiaa. Huomasin taannoin, että blogiini oli tultu hakusanalla "hierontablogi". Anteeksi, jos kyllästytän teitä, mutta nyt on ihan pakko muutamalla sanalla hehkuttaa sitä, kuinka ihanaa työtä hierominen on.
Olin tänään Kontulan Lähiöasemalla kolme ja puoli tuntia hieromassa asiakkaita ja minulla oli niin antoisa päivä, että koin suoraan sanottuna virkistyneeni. Ajatelkaa nyt, että tutustuin kuuteen uuteen ihmiseen ja he kaiken lisäksi maksoivat minulle siitä! Puolen tunnin hieronnan aikana ehtii jutustella todella paljon ja tulla jo hyvinkin tutuksi. Tokihan annan asiakkaani pötkötellä hissukseenkin, jos se tuntuu mukavammalta, mutta jos asiakas on aloitteen tekijänä juttelulle, juttelen mielelläni hieronnan aikana.
Olen niin, niin tyytyväinen tästä uudesta työstäni ja koen todella olevani oikealla paikalla.

7.4. (klo 12-15) menen uudelleen Kontulaan. Jos asut kulmilla ja haluat puolen tunnin ajan hoivaa lihaksillesi, ole yhteydessä Lähiötalon työntekijöihin. Hierontalistalla pitäisi olla vielä muutama paikka vapaana.

Toinen asia, mitä kyllästymiseen asti olen täällä muistanut mainita, on hyvät unenlahjani. Kun puoli päivää hieroo, sitten syö, niin eipä tarvitse muuta kuin päänsä tyynylle ojentaa, niin uni voittaa. Tänään jätin kyllä päiväunet väliin, kun muuten olisi jäänyt kotityöt hunningolle.
Nyt kuitenkin armas bussinkuljettajamieheni tuli töistä kotiin ja sellaista blogia ei maailmasta löydykään, mikä veisi vertoja mieheni seuralle.
Lämpimin ajatuksin teitä, uskolliset lukijat,  ajattelen ja toivotan turvallista elämänjatkoa.

2 kommenttia:

 1. Ei haittaa yhtään kertomiset hieronnoista ja siihen liittyvistä asioista, mukana on kuitenkin aina aimo annos muutakin mukavaa ja kiinnostavaa.
  Työniloa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista. Olin hieronnassa viime viikolla ja toivottavasti tälläkin viikolla - nyt flunssaisena, joten tämänpäiväisen jouduin perumaan.
  Ai, että hieronta teki hyvää!

  VastaaPoista