perjantai 28. marraskuuta 2014

Reksi isännän pöydässä

TV7:n yksi suosituimmista ohjelmasarjoista on Jan ja Joy Cedercreutzin toimittama "Jumala puhuu". Tänä iltana näytettiin kanavalla ohjelmassa "Isännän pöydässä" Jan Cedercreutzin haastattelu.
Jan on Suur-Helsingin Kristillisen koulun rehtori.

Suosittelen "Jumala puhuu" sarjaa kaikille uskonasioista kiinnostuneille. Janin ja Joyn tapa tuoda Raamatun totuuksia esille on hyvin konkreettinen, elämäniloinen ja vapautunut.

Jan on aloittanut myös kirjasarjan kirjoittamisen. Kirjoihin on koottu tiivistetyssä, selkeässä muodossa opetusta samoista aiheista, mistä "Jumala puhuu" -tv-sarjassa käsitellään. Kirjasarja ensimmäinen osa on nimeltään "Jumala on rakkaus". Kirja käsittelee Jumalan olemusta ja sitä, kuinka voimme saada läheisen suhteen Jumalaan.
Toinen osa "Pyhä Henki - Jumala meidän kanssamme" opettaa lukuisten raamatunpaikkojen kautta kuka on Pyhä Henki.
http://www.uskonkirjat.net/products/kjcjor.html  Kirjoja voi tilata oheisesta linkistä, josta löytyy myös lisätietoja kirjoista. Kirjojen hinta on 6e/kpl.

TV7:n arkistosta voit myös katsella Janin haastattelun: http://www.tv7.fi/broadcast/?broadcast=0_150083

1 kommentti:

  1. Olen saanut paljon itselleni näiden ohjelmien katselusta!
    Tasapainoista ja rauhallista puhetta uskon asioista ja paljon muustakin, kuten esimerkiksi taloudenhoidosta. Niin talonpoikais-järjen mukaista ja elämää selvittävää.

    VastaaPoista