perjantai 29. toukokuuta 2015

Punaisesta Rististä ja vähän toisestakin rististä

Jaelin "Appelsiinipuun alla" -blogista löytyi Punaisen Ristin keräyslipas, johon on kertynyt ilahduttavasti bloginlukijoiden muistamisia.
Jaan linkin tähän http://appelsiinipuunalla.blogspot.fi/ ja HAASTAN KAIKKI "KAIKKI KOTONA" BLOGISSA PISTÄYTYVÄT pistäytymään myös Jaelin luona, klikkaamaan blogin oikeassa reunassa olevaa punaista SPR:n lipaslogoa ja tekemään lahjoituksen nepalilaisia ajatellen.

Ja haasteen toinen osa: päätettyäsi summan, jotka ajattelit lahjoittaa, lisää siihen kymppi, jos sinulla oli palkkapäivä tänään 29.5.

Sinun ei tarvitse mainita lahjoituksestasi blogini kommenteissa; jätän tämän haasteen täysin omatuntosi varaan.

Jos sinulla on hyvät selitykset, miksi et lahjoita, niin teepä nyt poikkeus: unohda periaatteesi, unohda epäilysi korruptoituneesta lahjoitustoiminnasta ja tee vaikka viiden euron lahjoitus.

Tämä kirjoitus on muistutus itselleni ja meille kaikille, että emme saa muumioitua oman hyvinvointimme suojapanssarin taakse.

Jos tililläsi on sen verran rahaa, että saat lapsillesi juuri ja juuri ruokaa ennen seuraavaa rahapäivää, skippaa puheeni ja osta kiitollisena ruokaa lapsillesi. Minä rukoilen, että Taivaan Isä saa siunata sinua ja perhettäsi ja saatte nauttia täydellisestä yltäkylläisyydestä.
Jos tilisi saldo näyttää 0,00 tai luku on punainen ja sen edessä on miinusmerkki, joudut kyllä pakosta skippaamaan puheeni ja haasteeni. Rukoilen, että Taivaan Isä täyttää sinunkin kaikki tarpeesi hyvyydellään.

Jumala ei lähetä luonnonmullistuksia ihmiskunnan kiusaksi. Jumalalla on maailmankaikkeuden herruus, mutta Raamatun ennustusten mukaan viimeisinä aikoina luonnonmullistukset lisääntyvät, ihmisten pahuus, sairaudet ja kaikkinainen muu paha. Pahuuden takana on itse paha. Hän tietää aikansa käyneen vähiin, siksi hän käyttää kaikki keinonsa tuhotakseen ihmisiä.
Raamatun mukaan saatana tulee kukistumaan ja pahuuden valta saa lopun.

Jumala pitää huolen omistaan kaiken mullistuksen keskellä. Kun sielumme on turvassa, mitä voi ihminen silloin meille tehdä.
Jumalan huolenpito on sitä rakkautta, joka sai alkunsa luomishetkellä, kun Jumala teki ihmisen omaksi kuvakseen.

Ihmisen elämässä, uskovankin, on paljon kysymyksiä, joihin ei ole vastauksia. Lapsenkaltaisuus on uskossa se asia, joka vapauttaa meidät kaikentietämisen pakolta. Minulle riittää, että tapahtui elämässä ja maailmassa mitä hyvänsä, Jumala pitää minusta huolen ja Pyhä Henki on voimani.

Kirjoitan näistä asioista yhtenään sen takia, että tiedän lukijoissa olevan monta sellaista, jota uskonasiat kiinnostavat kovasti ja haluakin uskonratkaisun tekemiseen olisi. Sielunvihollinen on osallisena sikäli, että hän tekee kaikkensa, että lykkäisit ratkaisun tekemistä. Uskoontulemisessa on oikeasti kysymys sinun iankaikkisuussielustasi, josta Jeesus maksoi kalliin hinnan.
Hinnan suuruus määrittelee jonkun arvon. Sinun sielusi ja sinun arvosi on kaikkein kallein tässä maailmassa. Sinä olet hyvin arvokas.

1 kommentti:

  1. Duggarin perheen blogi on edelleen linkkilistallasi :(

    VastaaPoista