lauantai 23. helmikuuta 2013

Kymmenen kassillista tavaraa ruokakaupasta

http://www.youtube.com/watch?v=FdsW8JzoQuc

Noita puhuttelevia videoita jaan  teillekin katsottavaksi. "Pastorit" oli meidän nuorisolle tuttu - itse kuulin heitä äsken ensimmäistä kertaa. Mitä mieltä olette nuorten miesten sanomasta?

Puoli neljältä töistä tultuani seisoin kauppakassini kanssa kodin ulko-oven takana, kun puhelin soi. 23-vuotias poikani soittaa ja lausuu seuraavat sanat:
- Mis´sä oot? Tuu äkkiä kotiin.
Ei hänellä mitään hätää ollut, eikä kenelläkään muullakaan kotona. Mutta voi, miten äidin sydämessä tuntuu hyvältä vieläkin muistella tuota puhelua. Niin lempeällä äänellä äidille puhuttiin.

Mummon kuulumiset on pakko jakaa teillekin. Soitin nimittäin äidille aamulla ja äiti kertoi, että oli juuri siivonnut makuuhuoneensa ja vaihtanut lakanat sänkyynsä. Äidillähän on siis se kipsi vasemmassa jalassa.
Minä en tiedä, miten hän tuon oikein tekee.

Kyllä äidillä on siellä edelleen hyvät oltavat siinäkin suhteessa, että auttajia ja kuulumisien kyselijöitä riittää joka päivälle. Siitäkin on etua, että tuttavapiirissä on muutama lääkäri, jotka ohi ajaessaan käyvät kyselemässä vointia.
Lupaamiani mansikkalaatikoita on kyllä aikanaan luvassa kymmenille auttajille.

Iltapäivällä Anne-Mari kertoi fb-kaverin vinkanneen, että Asematunnelin Alepassa myydään kaikki tuotteet puoleen hintaan. Olin mukavasti päivänokosilla miehen kainalossa ja en ensi alkuun oikein innostunut asiasta, kun epäilin, että kauppa oli jo tyhjennetty tavarasta. Mies kuitenkin sai minut lähtemään ja hyvä oli, että laitoimme toimeksi. Puurotarpeita, leipää, maitoa ja pesuaineita on nyt joksikin aikaa.
2 kommenttia:

  1. Joskus kannattaa seurata Facebookiakin - tosin minulla ei ole sinne mitään asisaa, mutta monella nuorella se profiili siellä on. Hyvä reissu kauppaan!
    Mukavaa pyhäpäivää!

    VastaaPoista