keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Konsertissa kotona

Jos sinulla ei ole huomenaamulla kello soimassa, voit rentoutua ja levätä tätä konserttitaltiointia katselemalla ja kuuntelemalla. Minäkin teen niin.
http://youtu.be/xjLdV7ql59E
Siunattua iltaa!Jumalalla on sinun elämäsi varalle suunnitelma. Hänen sydämensä palaa halusta, että ottaisit sen suunnitelman käyttöösi.
Hän antaa sen lahjaksi. Hän ei kysele lahjojasi, voimiasi tai suorituksiasi. Hän haluaisi antaa sen sinulle niinkuin hyvä isä antaa lahjan lapselleen - täysin pyyteettömästi, ilman mitään odotuksia ja toiveita vastalahjasta.
"Hyvät tekomme ovat Hänen edessään kuin saastainen vaate" sanoo Raamattu.
Jätä hyvien tekojen tie. Jätä suorittaminen. Jätä Jumalan miellyttäminen.
Ota vastaan Jumalan suunnitelma.

Sinun elämälläsi on tarkoitus. Jos et näe sitä tarkoitusta hämärän läpi, astu valoon. Älä anna hämäryyden enää tuhlata kallista elämääsi valheillaan.

Isän syli on auki sinulle. Tule Hänen luokseen, niinkuin sinulla ei olisi mitään ja Hänellä kaikki.

Oletko ajatellut keväistä sadetta?
Kuiva, pölyinen maa herää eloon lämpimän sateen alla.
Sydämemme ilman Jumalaa on kuin kuiva, pölyinen maa. Jumala haluaisi antaa sateensa kastella ja ravita sydämemme maaperän.

Huomaatko: Hän, Jumala, ei pakota meitä mihinkään. 
Se, mitä Hänellä olisi annettavaa, on käsivartesi etäisyydellä sinusta. Jos ojennat kätesi, Hän antaa sinulle uuden sydämen, jossa elämä kasvaa aina iankaikkisuuteen asti.

Onko sinulla mitään asiaa Jumalalle, Luojallesi?
Ei Jumala ole mikään mysteeri tai Suuri Tuntematon. Hänessä meillä on kaikki, ikuisesti.

8 kommenttia:

 1. Kiitos Sirkku kauniista lämpöisistä sanoistasi ja osanotostasi blogissani. Sinua myös ajattelin kun julkaisin avoimeksi jälleen sen blogin. Alusta saakka yhdessä ollaan tätä blogger elämää taivallettu:)

  VastaaPoista
 2. Miten voin ottaa vastaan mitä Jumalalla on annettavaa?

  VastaaPoista
 3. Miten pääsisinJumalan luokse, saisin ottaa vastaan suunnitelmansa?

  VastaaPoista
 4. Toinen toistaan siunaavampia postauksia sinulla <3
  Todella tulen virvoitetuksi näistä!
  paulap

  VastaaPoista
 5. Vastausta kahdelle ylimmälle anonyymikirjoittajalle.

  Oleellisin ero elävän uskon ja kaikkien maailman uskontojen välillä on siinä, että maailman uskonnoissa ihminen etsii Jumalaa. Elävässä uskossa Jumala etsii ihmistä.
  Elävässä uskossa kaikki on Jumalan puolelta jo tehty: Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, iankaikkisuusolennoksi, kaltaisekseen,
  mutta synti erotti ihmisen Jumalan yhteydestä. Jumala on täydellisyyden Jumala ja Hän ei salli taivaaseen mitään syntiä ja epäpyhää. Jumalan pelastussuunnitelman mukaan Jeesus tuli välimieheksi Jumalan ja ihmisen välille ja Jeesuksen sovitustyön perusteella meillä on pääsy takaisin Jumalan yhteyteen.
  Tuo Jumalan suunnitelma on hullutusta niiden silmissä, jotka kadotukseen joutuvat, mutta niille, jotka sen uskovat, se on Jumalan voima.(1.Kor.1:18)
  Kun te kysytte, kuinka voisitte ottaa Jumalan suunnitelman vastaan elämäänne, olette tulleet hyvin lähelle Jumalaa. Te hyväksytte Jumalan tarjouksen ja vilpittömin mielin haluatte kokea, mitä Jumala voi teille antaa. Tärkein, maailman tärkein asia, jonka Jumala anovalle antaa, on syntien anteeksiantamus ja iankaikkinen elämä. Kun tunnemme Jumalan kutsun sydämessämme, meidän tulisi vastata siihen, koska ihmisen elämä on lyhyt ja arvaamaton.
  Se, mitä konkreettisesti kehoitan teitä tekemään, on maailman helpoin asia: sano Jumalalle "tässä olen, haluan, että tulet elämääni, ota minut vastaan, anna syntini anteeksi, opeta minulle tietäsi, avaa sydämeni ymmärtämään Raamatun sanaa, ohjaa luokseni uskovia ystäviä, näytä minulle seurakunta, jossa voisin saada tukea uskolleni. Kiitos, että kaikki lupauksesi ovat ulottuvillani ja sinä siunaat elämäni kaikki osa-alueet."
  Kun olet sanonut tuon Jumalalle, Hän ottaa sen tosissaan. Pelastus on aina Jumalan teko ja ihmisen osuudeksi jää avata sydämensä ja ottaa vastaan.
  Rukoile myös Jumalalta Pyhän Hengen voimaa. Raamattua lukemalla Jumala opettaa sinulle lisää Pyhän Hengen voimasta elämässäsi.
  (Jos löydät käsiisi "Mahdollisuus Muutokseen" -kampanjan kirjan "Elämäsi muutos", saat hyvän ja ytimekkään tietopaketin uskosta, Jumalan suunnitelmasta ja käytännön ohjeita. Yritän tilata kirjaa itsellekin lisää.)
  Minä ja mieheni rukoilemme puolestanne.

  VastaaPoista
 6. Tämän tekstin luettuaan mieheni muistutti seuraavasta, joka on hyvin huojentavaa meille ihmisille:
  usko on aina Jumalan teko, eikä meidän ihmisten tarvitse ottaa mitään paineita siitä, että olisi kysymys meidän teoistamme tai yrityksestämme.
  Jos ihminen kokee elämässään olevansa umpikujassa, on sekin Jumalan työtä meidän elämässämme, jotta näkisimme, että meidän tulee elää Jumalan yhteydessä.

  VastaaPoista
 7. Minusta uskossa ollaan menty väärään siinä, että puhutaan hyvien tekojen jättämisestä. Ja jäljet ovat kamalat, jos katsotaan sitä, mitä kristityt ovat saaneet aikaan. Siitä pahasta ei pääse enää ulkoistamalla pahuus vetoamalla sielinviholliseen t,s. Hebreankielinen Raamattu sekä NIV puhuu monessa kohdin oikeudenmukaisuudesta, joka on käännetty "vanhurskaudeksi", termi jolla ei ole uskonnon ulkopuolella mitään ymmärrettävää merkitystä.
  Jos me uskomme Jeesusta, uskoomme kuuluisi erottamattomana osana oikeudenmukaisuus ja hyvät oikeatmieliset teot. Jeesuksen omista puheista merkittävä osa kosketti etiikkaa- ei metafysiikkaa, teologiaa tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yhteydessä kun puhuimme hyvien tekojen jättämisestä, tarkoitamme vain ja ainoastaan sitä, että emme voi ostaa taivasosuuttamme ja syntien anteeksiantamusta Jumalalta hyvien tekojemme kautta. Eli pelastus on aina Jumalan teko, ei meidän yritystemme tulos.
   Mitä Raamattu opettaa pyhityksestä ja hyvistä teoista sovitustyön vastaanottamisen jälkeen, on aivan toinen asia.

   Poista