keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Rauhaa

http://youtu.be/daOL60Xi1k0

"Jos paha on varastanut sinulta asioita elämästäsi - terveyttä, perhettä, mielenrauhaa - älä jää keskustelemaan pahan kanssa niistä asioista ja pyydä niitä takaisin. Sen sijaan käänny Jeesuksen puoleen ja pyydä häneltä uutta tilalle elämääsi."
Tämän ajatuksen mieheni kertoi aamulla minulle, kun hän oli katsellut TV seiskalta haastattelua.
Vapauttava ajatus, jossa on myös suuri totuus.

Ajatus sai jatkoa, kun lapset kuuntelivat suomalaisten uskovien räppäreiden kertomuksia elämänmuutoksestaan. Tekstin alussa olevassa linkissä Ruudolf kertoo elämästään.

Ruudolfin kertomuksessa huomioni kiinnittyi erääseen asiaan. Kun Jumala kosketti Ruudolfia, hän istui raitiovaunussa. Ei nuori mies suinkaan ollut missään kirkkosalissa ja joku pastori rukoilemassa hänen puolestaan. Kun Jumala koskettaa, Hän tekee sen oikealla hetkellä, oikeassa paikassa ja niin selkeästi, ettei meille enää jää epäselväksi, mistä on kyse.

Taivaan suuria, rikkaita siunauksia Ruudolfin elämään.

Ja sinulle, joka luet tätä: jos vuodenaikojen vaihtumisen ihmeet - valo, vehreys, äänet, kasvun ihme - puhuttelevat sinua ja pohdit Luojaasi, olet oikealla tiellä. Älä jätä asiaa puolitiehen, vaan ota selvää, mitä Luojallasi olisi varattuna loppuelämäsi varalle. Jokainen päivä Jumalan lapsena on elämään kuuluvista vaikeuksista huolimatta rauhaa, iloa ja siunauksia. Raamattu sanoo, että Jumalan antama rauha on "yli ymmärryksen käyvä". Me, jotka saamme kokea sitä elämässämme joka päivä, emme pysty ihmissanoin ilmaisemaan sen rauhan olemusta.
Rauhaa ja siunausta tähän päivään sinulle.

4 kommenttia: