lauantai 8. syyskuuta 2012

Lapsenlapsi 3 vuotta

Meistä kaikista oli oikeastaan aika mukavaa matkustaa suuressa laumassa. Olimme menossa Melskan 3-vuotissynttäreille ja pääjoukossa metroon lähti 10 henkeä. Hakaniemen torilla kukkamyyjäkin kysyi kokoonpanomme "aitoutta".
Aika harvoin on sellaista menoa, että lähes kaikki olisivat menossa yhtä aikaa ja samaan paikkaan. Nyt meillä kyllä oli kertakaikkisen hauskaa.

Synttärit vietettiin Hakaniemen torin alla olevassa Leikkiluolassa. Juhlahuoneen lisäksi vapaassa käytössä oli  niin sanottu sisähuvipuisto. Kaikenlaiset kiipeily-ja pomppimispaikat jaksoivat kiinnostaa ihan 14-vuotiastakin. Kahden tunnin ilakoinnin ja herkuttelun lisäksi pääsi halukkaat vielä vapaalle kentälle pelaamaan sählyä.
Kunhan päivänsankari taas tulee mummolle ja papalle hoitoon, sitten on aikaa sylittelyille, hellittelyille ja voidaan rauhassa jutustella, mitä kaikkea 3-vuotisjuhlat pitivätkään sisällään ja mitä hauskoja lahjoja saatiin.
Vaikka kenelläkään ei ollut kameraa tänään mukana, niin on aivan varmaa, että jokainen mukana ollut muistaa päivän kirkkaasti.
Melskan isälle ja äidille suuret kiitokset, kun järjestitte meille näin hauskan ja ikimuistoisen päivän!

5 kommenttia:

 1. Lasten ja lastenlapsien synttärit ovat aina ikimuistoisia :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa syksyä Sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maelka, samoin sinulle!
   (Olen kaivannut kuviasi.)

   Poista