perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ompeluksia

Viikon jokaiselle päivälle on riittänyt kylillä juoksemista ja tänään piti olla jo kahdeksan jälkeen Kaisan kanssa Kruununhaassa hammaslääkärillä. Itse toimenpide oli vain alahampaiden sisäpinnalle tulevan oikomiskaaren paikoilleen asentaminen, mutta reissumme pitkittyi onnettomasti.
Oikomiskaarta paikoilleen laittaessa terävä instrumentti lipesi lääkärin kädessä ja teki Kaisan ikeneen senkokoisen haavan, että tarvittiin ompelua. Itse piikin tökkääminen ei ollut juurikaan edes sattunut Kaisaan, eikä tyttö ehtinyt edes tajuta, mitä kaikkea ehdittiin tehdä, ennenkuin hän nousi tuolista. Kun verenvuoto saatiin lakkaamaan, laitettiin puudutus ja haava ommeltiin parilla ompeleella.
Lääkäri luonnollisesti säikähti vahinkoa, mutta rauhoittelin häntä, että kyllä vahinkoja aina sattuu. Lääkäri soitti minulle vielä iltapäivällä, kyseli Kaisan vointia ja sanoi varmuuden vuoksi laittavansa e-reseptille antibiootin. Tulevalle viikolle meille tuli sitten ompeleidenpoistokäynti.
Kaisa ja Miika ovat viikonlopun koulukavereilla yökylässä ja soitin perheen äidille, että on ajan tasalla tapahtuneesta.
Sekin on niin outo asia, että jos joku lapsista on yökylässä, niin meillä muilla ikävä kaihertaa. Yritämme kestää, koska varsinkin Kaisa on tästä kyläpaikasta innoissaan, koska siellä on kissa ja koira.

Perheen kuudesta työläisestä kolme viettää perjantai-illan töissä. Huomenaamulla lähden minä ja Hullujen Päivien työläinen. Voi olla, että kesäkuun alku ja loman alkaminen tuntuukin aikanaan ihan mukavalta vaihtelulta.

5 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä sattuukin, mutta eihän vahingolle mitään mahda. Viikonloppu kavereiden kanssa varmaan on nyt juuri sopivassa kohdassa. Mukavaa viikonloppua teille kotimiehillekin!

  VastaaPoista
 2. Usein täällä piipahdan lukemassa ja monta kertaa voimaakin olen saanut omaan elämääni. Joku sanankohta tuossa sivupalkissa tai teidän rukousvastaus tai joku pieni tapahtuma sitä on antanut. Vaikka sinulla on niin iso perhe,niin pyytäisin sinua uskovainen ystävä muistamaan meidän perheen tosi tosi raskasta asiaa rukouksin. En sitä voi tässä kertoa,mutta Jumala tietää asian. Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mitä, Intsu: se, että kirjoitat tuon, on kertonut myös Kaikkivaltiaalle Isällemme, että luotat Hänen apuunsa. Jumalahan odottaa, että pyydämme Hänen apuaan, emmekä vain tuskaile vastoinkäymistemme kanssa. Hänellä on vastaus valmiina teidänkin asiaan.
   Toivottavasti olet antanut jo elämäsi Jeesukselle. Silloin Sinulla on avoin keskusteluyhteys Jumalan kanssa ja varma luottamus Raamatun ikuisiin lupauksiin. Uskovakaan ei säästy elämän vaikeuksilta, mutta kun yhdessä rukouksin kannamme niitä Jumalan eteen, emmekä hellitä, Hän voi muuttaa suurienkin asioiden suunnan yliluonnollisella tavalla.
   Kerron rukouspyyntösi myös miehelleni, koska hän on myös ahkera rukoilija.

   Kaikkivaltias Isämme,
   Jeesuksen nimessä pyydän, että Sinun ratkaisusi Intsun kertomaan asiaan tuo hänen perheelleen huojennuksen ja avun
   ja että he kokevat, että Sinun voimasi on asian hoitanut. Isä pyydän, että vastauksesi ei viivy, vaan he voivat jatkaa elämäänsä onnellisina ja asettaa uskonsa ja luottamuksensa Sinuun.
   Jeesuksen nimessä. Amen.

   Poista
 3. huih...onneksi selvisitte säikähdyksellä...

  VastaaPoista
 4. Ompeluksia onkin monenlaisia - otsikosta sai käsityksen, että jotain muuta :)
  Kaisalla ei liene enää mitään hätää. Olipa huolehtivainen lääkäri, kun peräänkin kyseli.
  On hyvä, että on työtä!
  Mukavia työpäiviä.

  VastaaPoista