keskiviikko 14. elokuuta 2013

Blogin rajapyykki

Viime yönä on täällä "Sirkun kotona"  käynyt kyläilemässä viidessadastuhannes (500 000 = "puoli miljoonaa") kävijä. Kaunis kiitos kaikille lukijoille. Käyntinne viestii minulle, etten kirjoittele täällä vain omaksi ilokseni. Varsinkin viime aikoina on mielialaani kovasti kohottanut näissä kirjoitusasioissa sellaiset kommentit, joissa mainitsette, että on kiva käydä täällä juttujani lukemassa. Varmasti kirjoittaisin tänne perheen vaiheita talteen, vaikkei kukaan kävisi lukemassa tai kommentoimassa, mutta kommentointi tuo virkistävää keskustelua ja on mielenkiintoista kuulla neuvojanne, niksejänne ja mielipiteitänne.

Tänä aamuna sain opetuksen, ettei kannata olla liian toivorikas säiden suhteen. Koululaisia lähtiessämme saattamaan ajattelin sateen olevan pelkkää ripsimistä ja loppuvan ihan tuossa tuokiossa. Kyseessä oli kaatosade ja toivorikkaan äidin lapset lähtivät kouluun kangaskengissä. Kun menen Saaraa hakemaan, on minulla mukana jokaiselle kumisaappaat ja villasukat (blogiystävä Anittan ansiosta). Lisäksi aion jatkossa vilkaista säätiedotuksia hiukan useammin.

Päivän suunnitelmat menivät kokonaan uusiksi, kun isi kutsuttiin ylitöihin. Minun täytyy tänään hommata asialliset hierojan työvaatteet ja -kengät ja illaksi olen sopinut pankkiin neuvotteluajan vakuutusneuvojalle.
Edessä on maiden ja mantujen vakuuttaminen.

Kuten jo kuulitte, Helsingissä sataa railakkaasti. Meillä näyttää olevan jopa yksi sateenvarjo perheessä. Se lähtee Viroon lähtevän pojan mukaan, joten me muut etsimme vedenpitäviä takkeja yllemme. En ole pitänyt tapana käyttää kaupungissa sateenvarjoa, koska miltei poikkeuksetta sateen aikana tuuli on sellainen, ettei varjolla ole mitään virkaa, kun tuuli tempoo sen hajalle.
Mutta nyt täytyy kyllä vilkaista niitä säätiedotuksia.

6 kommenttia:

 1. Hui - onnea rajapyykistä, aikamoisia lukuja kyllä! Ja puhukoon puolestaan mukavasta blogista;)Jatketaan samaa rataa!

  VastaaPoista
 2. Upea saavutus - onnea! En tosin yhtään ihmettele sitä. Kiitos kivasta blogista.

  VastaaPoista
 3. onnittelut valtavasta kävijä-määrästä!
  Tuosta Helsingin sateesta minullakin kokemusta,kerran sateenvarjoni hajos äitienpäivänä lumituiskussa :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut mahtavasta lukijamäärästä!!!

  VastaaPoista
 5. Jatka ihmeessä perheesi käänteiden kirjoittelua! Sinulla on taito kirjoittaa lennokkasti ja mukaansa tempaavasti. Minun miehenikin kurkkaa aina välillä tänne blogiisi ja hytkyi naurusta, kun luki sinun miehesi henkilökortin hakureissusta.

  Lisäksi minä nautin valtavasti, kun teksteistäsi välittyy lämpö ja kiintymys lapsiin. Sinulla on sellaista arjen kasvatusviisautta runsaasti ja haen täältä blogistasi innostusta ja uusia ajatuksia omien kasvatuspulmieni keskellä. Uskon, että niin tekee moni muukin äiti, myös sellaiset, jotka eivät välttämättä koskaan kommentoi tänne.

  tv Leena

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaisi lukea joskus muisteluita eli arjesta vauvan, taaperoiden ja koululaisten kanssa... Miten sait kaiken sujumaan monen pienen kanssa? Saitko hoitoapua? Ihana blogi :)

  VastaaPoista