tiistai 8. toukokuuta 2012

Kesälomareissu

Bussinkuljettajamieheni on siis toukokuun kesälomalla. Tämän kesän ensimmäinen lomareissu on nyt tehty ja teimme sen ihan kahdestaan.
Ostin Huutonetistä teräksisen mehumaijan ja paketti oli haettava Jätkäsaaresta Verkkokaupan yhteydessä olevasta postista. Houkuttelin miehen mukaani bussiajelulle pakettia hakemaan.
Verkkokaupan uusi toimitalo on minulla vielä huoltoa ja 24h-kioskia lukuunottamatta perehtymättä. Nyt kun kerran olimme lomailemassa talouskoululaisen toimittaessa lapsenlikan virkaa, nousimme hissillä talon kattotasanteelle. Siellä 50 metrin korkeudessa on nähtävyyden kriteerit oikein hyvin täyttävää katsottavaa. Katolla on MiG-21 BIS-hävittäjä, josta en osaa sanoa muuta, kuin että kone näyttää sotalentokoneelta. Tiedän, että kone on monista miehistä hyvin mielenkiintoinen, toki minustakin. Kattotasanteelta avautuvat näkymät on kuitenkin sitä luokkaa, että jos saisin nähtävyyksien nälkäisiä vieraita, kuskaisin heidät Verkkokaupan katolle.

Siellä hiukset sotkevassa tuulessa totesimme miehen kanssa, että meidän mittapuumme mukaan oikein hyvä lomakohde ja nähtävyys.

Mehumaija oli myös oikein hyvä - uudenveroinen ja täyttä terästä. Jatkossa "mummon mehu" muuttuu äidin mehuksi.

3 kommenttia:

  1. Ei se aika ja paikka vaan seura<3
    Kuulostaa ihan meijän "lomareissulta", paitsi me vaan nosteltiin viljareunoja kuivurilla kun ipanat nukku:D

    VastaaPoista
  2. Miehen kanssa kahdestaan vietetyt hetket ovat lomaa parhaimmillaan! Ja oli teillä komeat puitteetkin.

    tv Leena

    VastaaPoista