keskiviikko 16. tammikuuta 2013

En ole koskaan kuullut vastaavaa!

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=6112

Katsoimme tänään televisiosta erään bolivialaisen naisen haastattelun. En ole koskaan
kuullut mitään vastaavaa!
Tämän jutun nähtyäsi joko ihmettelet, hymähtelet epäuskoisena, kiinnostut enemmän Jeesuksesta tai sydämestäsi nousee suuri kiitos Jumalalle Hänen valtasuuruudestaan ja voimastaan.

Jos haluat kuulla kuoleman kokeneen ja elämän takaisin saaneen todistuksen, malta katsoa tämä ohjelma, jonka saat nähtäväksesi yllä olevaa linkkiä klikkaamalla.

5 kommenttia:

 1. Uskomaton kertomus, mutta uskon sen olevan totta! Jeesus voi käyttää ja kannattaa antautua Hänen käytettäväkseen julistamaan...

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana, että nyt näkyy ainakin tämä TV7:n ohjelma myös Suomen ulkopuolella. Vaikuttava ja vakuuttava ohjelma.
  Huomenta ja mitä parhainta päivää toivottelen!

  VastaaPoista
 3. Olen nähnyt tuon dokumentin aikaisemminkin. Toivon totisesti, että tämä ei olisi huijausta. Liian monesti hengellisissä piireissä törmää siihen. Onhan esimerkiksi Kathryn Kuhlman - johon yhä kuulen vedottavan - todettu huijariksi. Ei kirjoittanut kirjojaan itse, saati, että joku olisi parantunut hänen rukoustilaisuuksissaan. Kirkon tutkimuskeskus on tutkinut myös Niilo Ylivainion toimintaa, ja todennut, että mitään sellaista, mikä ei olisi selitettävissä esimerkiksi normaalin sairauden kulun perusteella, ei ole tapahtunut. Terveen kriittinen kannattaa olla - itsensä vuoksi. Vakaumustaan ei kannata perustaa tämmöisten varaan. Tämä Sirkku ihan vain sinulle pohdittavaksi, ei tarvitse laittaa blogiin. t. Winnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä, Winnie, voi esittää vapaasti omia arvelujaan, eli kiitos kommentistasi.

   Poista