sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Musiikkia sunnuntaille

Nyt kun miehellä on lomaa, kaikessa tekemisessä on selvästi hidastempoisempi ote, kun voimme tehdä yhdessä. Kun mies on töissä, hänen vapaa-ajastaan suuren osan haukkaa nukkuminen ja lepääminen, koska työ painottuu yöaikaan. Lomalla pääsee seurakuntaankin useammin ja ilman kiirettä.
Aamulla lähdimme kirkkoon (sanomme "kirkoksi" helluntaiseurakunnan rukoushuonetta). Siellä olikin upea musiikkijuhla ja laulamassa oli ihan uusi tuttavuus "Esengo" -lauluryhmä Porvoosta. Jos teillä on mahdollisuus päästä heitä kuulemaan tai saatte käsiinne heidän tuoreen levynsä, suosittelen lämpimästi.
Kun kuulin ryhmän ensimmäisen laulun, ajattelin oitis, että heidän täytyisi tehdä levy, sillä sen verran vaikuttavaa laulu oli. Tilaisuuden edetessä kävikin ilmi, että levynjulkistamiskierroksellahan he olivatkin.
Ryhmän vetäjän, Liisa Niinisen, haastattelu löytyy oheisesta linkistä:
http://youtu.be/pOJIu9R15Iw

Ensi sunnuntain aamutilaisuuteen on pyydetty minua laulamaan. Mieheni kanssa teemme siinä yhteistyötä sillä tavoin, että mieheni etsii ja rukoilee sopivia lauluja ja ehdottaa niitä sitten minulle. Useimmiten valitsen lauluja, jotka ovat tulleet meidän molempien sydämelle.
Kirkossa laulaminen ei ole esiintymistä sanan varsinaisessa merkityksessä. Joskus Jumala puhuu laulujen välityksellä kuulijoille tai laulajalle. Se onkin laulajan rukous ja toive, että hänen laulunsa saisi koskettaa jotakuta.

Loppuun vielä linkki Liisa Niinisen haastattelussa mainitsemaan Selahin kappaleeseen "I will carry you".
http://youtu.be/pxZhEcTzn6Q

1 kommentti: