torstai 4. lokakuuta 2012

Yllätyslahja

Taivaan Isä tykkää järjestää meille mukavia yllätyksiä aina silloin tällöin. (Mies katseli äsken Joyce Meyerin opetusohjelmaa TV7:lta ja lausahti:
-"Eipä ole tullut ajateltua, että Jumala on onnellinen, että hänen perusolemuksensa on iloinen!")
Taivaan Isä hymyilee varmaan leveästi, kun iltapäivällä näkee Saaran ja Kaisan riemun, kun heille kerrotaan, että pääsevät isin kanssa parin viikon päästä käymään Tukholmassa. Tytöillä on lokakuussa syntymäpäivät, joten matka on heillekin kuin tilauksesta.

Kun saimme tietää, että isin talviloma on nyt lokakuussa, huokasin pienen, ohimenevän rukouksenpoikasen Taivaan Isälle tiedoksi, että "järjestäisitkö meille risteilylahjakortin isin lomalle, että isi pääsisi pikkutyttöjen kanssa pienelle matkalle".
Tänään postissa tuli isille kirje, jossa laivayhtiö muistaa lahjakortilla sen takia, että ensi vuonna isillä tulee pyöreitä vuosia täyteen. Siis ensi vuonna.

Kaksi yötä laivassa oli viime syksynä Kaisalle ja Saaralle ikimuistoinen kokemus, jonka kruunasi mieleinen kyläpaikka Tukholmassa, jossa he saivat viettää päivän. Kyläpaikan isäntäväkeä on nytkin varoiteltu tulevista vieraista.

...
Kun Raamattu kehoittaa meitä lasten kaltaisuuteen, sillä tarkoitetaan nimenomaan sitä luottamusta, jolla lapsi suhtautuu asioihin. Lähes päivittäin opin asiasta uutta, kun omat lapseni sanovat: "rukoillaan, että Taivaan Isä parantaa mun yskän" tai "voiksä rukoilla, et Taivaan Isä antaa mulle viisautta matikassa" tai "eksä voi rukoilla, että Taivaan Isä hoitaa ton asian?"

Paljon on taas kiitettävää pienistä ja suurista yllätyksistä ja arjen asioiden järjestymisestä.

5 kommenttia:

 1. Ihana juttu! Ja tuota lapsenkaltaisuutta tarvitaan me kaikki :). Luottamusta, että asiat järjestyvät.

  VastaaPoista
 2. Näinhän se vaan on!Ihana reissu tytöille tiedossa <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kun rukouksesi kuultiin ja vastattiin.

  VastaaPoista
 4. Herren hör våra böner och Han vill ge sina barn goda gåvor. Härligt att de fick åka på resa tillsammans och ha fina upplevelser! Du skriver så bra och intressant!
  Tack för stunden vi fick ha hos er i söndags!
  Hälsningar och kram från Lena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula, Suvi ja Sylvi.
   Lena: oli virkistävää tavata teitä! Kynttilä ihanassa astiassaan muistuttaa esirukouksista. Kun käytte Helsingissä, tervetuloa uudelleen.

   Tuula, Suvi ja Sylvi: kun käytte Helsingissä, tervetuloa käymään.

   Poista