tiistai 24. tammikuuta 2012

Hauska haaste Sylviltä

Sulon omalta Sylviltä naapurimaan puolelta  blogini sai hauskan haasteen.
Sylvin blogi on sellainen, että kun siellä käy pistäytymässä, niin kyllä tuntee virkistyvänsä ja voimistuvansa. Välillä pääsee  mukaan pitkälle kävelylenkille rikkaseen luontoon, välillä pääsee kurkistamaan Sylvin ja Sulon upeaan puutarhaan. Voi sitä kukkien ja kasvien loistoa, kun kesä on oikein päässyt valloilleen heidän pihassaan!
Pariskunnan virkeyttä ja jaksamista voi nuorempi vain ihailla, koska ihan kaksikymppisistä rakastavaisista ei ole kyse. Rakastavaisia he ovat kyllä ihan kirjaimellisesti: he rakastavat toisiaan ja Jeesusta ja sekin rakkaus välittyy lukijaan Sylvin teksteistä ja kuvista. Sylvin blogiin pääsee tästä linkistä http://sylvi-elmluonnossa.blogspot.com/.

Mutta haasteeseen. Kun Sylvi kertoi, "jos minä saisin valita", tuntui, että eipä tuohon ole mitään lisäämistä. Leikkimielellä kun alkaa ajatella, löytyykin valittavaa määrättömästi.

Jos minä saisin valita
- meillä kävisi kokki laittamassa päivän ruuat

- yksi lapsista opiskelisi lääkäriksi, toinen puutarhuriksi, kolmas sähköasentajaksi, neljäs puusepäksi, viides metsuriksi, kuudes kokiksi, seitsemäs parturiksi (toteutumassa oikeasti), kahdeksas ompelijaksi, yhdeksäs siivoojaksi ja loput saisi tehdä mitä lystää.

- ajelisin mieheltäni tukan pois = puli, kalju, hiukseton, tukaton, ihan paljas pää. Tällä hetkellä hän puolustelee hiuspehkoaan sillä, että talvella on hyvä olla lämmikettä. Oikeasti mies näyttää tukkansa kanssa Madagaskar-elokuvan leijonalta.

- lapsenlapsia voisi olla enemmän kuin tuo yksi suloinen ja ainokainen.
- voisin oikeastaan saada itsekin vielä yhden vauvan hoidettavaksi ( kuulin kyllä tuon, kun muutamat huokasi kauhua äänessään, että "onneksi ainakaan tuo ei toteudu")

- alakoululaisten koulupäivä ei alkaisi ennen yhdeksää.

- mummolan pelloilla on neljän vuoden kuluttua mansikkamaa!

5 kommenttia:

 1. Pääsinpäs taas pitkästä aikaa kommentoimaan. Saapa nähdä pystynkö lukemaan aikaisempia kommentteja.
  Hyviä toiveita sinulla. Tosin taidat itse hoitaa noita "viis virkaa" -hommia joka päivä.
  Näin tänään 2-viikkoiset kaksoset. Aivan ihquja. Vähän yli 2-kiloiset syntyessään eli olivat vielä pieniä nykeröneniä ja pikkuinen kissinmiukaisu kuului toisesta kopasta. Oih ja voih. :=)
  Mukavia talvipäiviä sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka ihana blogi! Istun ja alan lukea :) KIITOS!
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Eipäs...mä todella toivon sydämeni pohjasta että teille vielä siunattais se ilta-tähti:)

  VastaaPoista
 4. Ihania haaveita...meillä Vaari kanssa aina uneksii vielä omasta pienestä vauvasta, mutta niitä tulee nykyisin lastenlasten muodossa<3

  VastaaPoista
 5. Voi Sirkku, kylläpä kauniisti kirjoitit blogistani. Kiitos ihan punastuin.
  Minä olen huono kirjoittamaan niin sen takia laitan paljon kuvia.

  Itse olen isosta perheestä ja kun äitini oli 44v. ja odotti viimistä siskoani joka oli no:12 niin neuvolassa sanoivat että otetaan pois silloin äitini vihastui ja sanoi lapset ovat Jumalan lahjoja ja minä synnytän tämänkin lapsen vaikka isä kuoli 1/2 v. ennen siskoni syntymää.
  Pikku siskoni on iloinen kun äiti antoi hänen elää.
  Ei kannata kaikki kuunnella.
  Olet ihana ison perheen äiti ja hyviä toiveita sinulla. Siunausta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista