maanantai 16. tammikuuta 2012

"Jumala puhuu"-ohjelmasarja TV7:lla

Kristillisellä tv-kanavalla, TV7:lla, on alkanut uusi ohjelmasarja "Jumala puhuu". Ohjelma lähetetään maanantaisin klo 21.10 ja uusitaan tiistaisin kello 12.40.
Syy, miksi meillä istutaan hiirenhiljaa television ääressä maanantai-iltana, vaikka olisi jo nukkumaanmenoaika, on tietysti se, että ohjelman toimittavat Kristillisen koulun rehtori ja hänen vaimonsa.
Joy ja Jan Cedercreutz kertovat niin mielenkiintoisesti, selkeästi ja ymmärrettävästi tärkeistä asioista, että viisivuotias istui liikahtamatta sylissäni koko ohjelman ajan - lähes koko ohjelman ajan: kun ruutuun tuli iloinen kooste Kristillisen koulun arkipäivästä ja televisiosta kuului Kaisa-siskon kikatus päästessään "Reksin" kieputukseen, riemastui Tirtettakin.

Joyn ja Janin puhetta on helppo seurata ja heidän viestinsä menee perille. Sydämeen jää lämmin olo. Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tulevissa jaksoissa saamme nähdä ja kuulla.

2 kommenttia:

 1. Pääsin pitkästä aikaa kommentoimaan, en tiedä mikä on Blogspotissa takkuillut.
  Teidän perheessä on lämmin henki ja arvot kohdallaan. Mukavia talvipäiviä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Anitta.
  Taloon saatiin mummolasta rappuset ja mummo laittoi ison tapettimallikirjan, josta on nyt isosiskojen avustuksella tapiseerattu huoneita. Paljon on talosta iloa ja ajankulua.
  Pysy terveenä.

  VastaaPoista