torstai 31. maaliskuuta 2011

Liikaa intohimoa kahdelle päivälle - päänsärky

Juttu tiskiharjasta herätti suuria intohimoja sekä jutun kirjoittajassa, että kommentoijissa. Onhan tiskiharja kotiäidin paras ystävä oman miehen ja tiskirätin jälkeen.
Hyvin suuria intohimoja on tämän blogin kirjoittajassa parina päivänä nostattanut hänen miehensä.
Kuten tiedätte, meillä ei riitaa tai eripuraa aiheuta vieraat naiset/miehet, raha, juopottelu, kylillä notkuminen, pelikoneet, enää edes iltapäivälehtien osto. Meillä äiti saa säpinää aikaan ihan pikkujutuista, joihin miesparkani yleensä tahtomattaan ja tietämättään ajautuu.
No, eilen hänen pikkutyttöjen vahtivuorollaan lapsenlapsi oli keksinyt mättää ison vessan pönttöön koko kaapissa olleen naisihmisten kuukautissuojavaraston, kolme pakettia "äitien vaippoja". Tirtetta oli hoksaavana tyttönä pelastanut tarvikkeet pöntöstä takaisin kaappiin, mutta tapaus kokonaisuudessaan tuli yleiseen tietoisuuteen vasta sitten, kun yksi perheen naisista olisi tarvinnut kyseisiä tamineita ja löytää vessan kaapista korillisen vedessä uiskentelevia siteitä. Lapsenvahtina toimineella isällä/papalla ei ollut käsitystä siitä, missä vaiheessa ipanat olivat olleet asialla. Jälkeenpäin ajatellen olen hyvin tyytyväinen, ettei meille tullut pumppuautokeikkaa tukkeutuneesta viemäristä, sen verran turpoavaa kamaa oli kyseessä. Pappa parka sai tietysti aimo läksytyksen. "Hetkeksikään ei niitä saa jättää silmistään!"

Häränpyllyä heitti mamman kärsivällisyys ja tilannetaju, huumorintajusta puhumattakaan, kun tänään olin 10 minuuttia poissa ja pappa jälleen ohjaksissa. Lapsenlapsi-parka oli hötkäissyt dvd-laitteeseen kaksi levyä päällekkäin ja jumihan siitä tuli. Toinen tietysti kirjastoauton Paavo Pesusieni.
Parhaaseen rähinään tuli sopivasti kahdeksasluokkalainen koulusta ja hänen järkevällä avustuksellaan ruuvasimme laitteen auki ja pelastimme levyt. Onneksi meidän oma "Maisan leikkihetki"-levy oli päällimmäisenä ja kirjastoauton levy säilyi naarmuitta. Ohimosuonet pullottaen töihinlähtevää miestä taas läksytettiin, joka puolustautui sillä, että keskittyi vahtimaan, ettei kumpikaan tytöistä mene vessaan pahantekoon... ei kuulema arvannut vahtia dvd-laitetta.

Mammalla särkee nyt vähän päätä. Minulla on upea, komea, sympaattinen ja rakastettava mies. Hänen hoksottimensa eivät vain aina tahdo pysyä nuorten naisten vauhdissa mukana.
Ja ihan vain varmuuden vuoksi raahaan huomenna mukanani 4- ja 1-vuotiaat tytöt kaikkialle, minne menen.

4 kommenttia:

  1. Voi miestä :))
    Mutta siitä jäteasiasta vielä. Meillä on kaksi astiaa, toinen sekajäte ja toinen energiajäte jonne menee kaikki palavaksi kelpaava muovi ja kartonki. Pahvi ja paperi viedään erilliseen pisteeseen lasin, metallin ja paristojen kanssa. Tosin sanomalehdet poltetaan tai käytetään puutarhassa rikkaruohoja vastaan. Samoin uuneissa palaa sytykkeinä kaikki maitotölkit pakkauskartongit. Tulisijoja on niin paljon että sytykettä menee.

    Meillä on sekajätteen tyhjennyt kahden viikon välein. Voisi harventaa kun on aina vajaa, mutta kun ei ole sitä kompostia edelleenkään. Energiajäte tyhjennetään 12 viikon välein. Se onkin aina täynnä, mutta seuraava väli, 8 viikkoa on taas liian usein. Minä sitten sullon sitä jätettä aina vain tiiviimmin. Energiajae maksaa n. 8e kerta ja sekajae n. himppasen vähemmän.

    Niin ja täällä energiajätteen keruu on pakollista.

    VastaaPoista
  2. Oih, sattuu ja tapahtuu.
    Kiitos taasen kerran sinulle kommentista blogissani olen niin illoinen kun käväiset tuvassani.
    Punajuuri ruoista tuli mieleeni ihana punajuurilaatikko mutta ohjetta ei minulla itsellä siihen vielä ole jospa googlesta löytyisi. Itseltä löytyy vain punajuurikeitto ja punajuuripiirakka. Pahoittelen kun en voi auttaa enenpää..:(

    VastaaPoista
  3. Voi miestä :)Hienostihan nuo miehet varmasti hommansa hoitaa, mutta jotain niillä ei ole mitä meillä naisilla, silmät ja korvat joka puolella!

    VastaaPoista
  4. huh huh...eipähän ne miehet sille maha mittään,ettei kaikki hoksottimet oo aina matkassa mukana.Lapset ku on niin kerkiiväisiä.

    VastaaPoista