lauantai 17. syyskuuta 2011

Musiikkia keittiöön

Jos Kuopion veli saa suruterapiaa metsätöistä, järjesti Pikkuveli minulle sellaista terapiaa, etten ole nahoissani pysyä.
Joku aika sitten mainitsin ohimennen Pikkuveljelle, että olisi kiva kuunnella musiikkia kaiuttimista samalla, kun tekee keittiöhommia. Pikkuveli otti asian tosissaan ja kävi tänään kiinnittämässä kaiuttimet keittiööni. Samalla hän hommasi minulle Spotifyn. (Tarjoaa yli 10milj. kappaletta kuultavaksi.)
Olen vuosikaudet elänyt aikalailla musiikkipaitsiossa. Osaksi sen takia, että elämässä on ollut niin paljon muuta ajateltavaa, kuin se, kuinka voisi kuunnella laadukkaasti mielimusiikkiaan. Elac 301 näkyy ja kuuluu olevan jo sitä  kaiuttimien laatuluokkaa, että vaikeaa on ainakin ensimmäisenä iltana lähteä keittiöstä minnekään. Lapset joutuvat  toistaiseksi odottamaan omaa vuoroaan. Alkuun näyttää myös siltä, että musiikkia ei kuunnella samalla, kun tehdään keittiöhommia, vaan keittiöhommat odottaa, jotta maltan lopettaa kuuntelemisen.

Te, jotka majailette suurimman osan päivää keittiössänne: pyytäkää jotakuta asiaan perehtynyttä asentamaan keittiökaiuttimet! Eikä näytä ollenkaan hassummalta keittiönkaappien yläsokkeliin asennettuna. Ja ai-ai, kun on mukava tiskata Celine Dionin tai  Pat Boonen kanssa.

3 kommenttia:

 1. Minäkin joskus kaipasin musiikkia keittiöön ja hankin sinne radion. Se asennettiin yläkaappien alalaitaan. Siihen ei koskaan saatu aikaan sähköjohtoa 20 vuoden aikana.

  VastaaPoista
 2. Minä pidän myös musiikin kuuntelusta kun teen ruokaa. Kuuntelen vain radiota.
  Ihania musiikki hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla kiva pikkuveli! Lohtua...

  Kuuntelen radiota keittössä useimmiten silloin, kun olen yksin - mies ei halua mitään turhaa hälinää. Musiikki olisikin mukavaa, radiosta Klassinen on usein päällä, samoin Dei.

  VastaaPoista