maanantai 5. syyskuuta 2011

Syyskuun kuuma aurinko

Menin pyykkikorin kanssa parvekkeelle aikomuksena ripustaa pyykit kuivumaan. Pitkien sadepäivien jälkeen aurinko tuntui kovin tervetulleelta. Käsivarsissa ja kasvoissa nipisteli, kun aurinko oli vielä ihan tosissaan.
Istuin sohvalle, suljin silmät ja istuin pitkän tovin aurinkohoidossa. Ihan uskomatonta, että tähän aikaan vuodesta auringossa istuessa tulee kuuma! Oli jo sillä rajalla, että kuumuus oli epämiellyttävää, mutta muistutin itselleni, että kohta tätä auringon lämpöä kaivataan monta kuukautta.
Rahalla ei voi mitata tuollaisen elämän luksuksen arvoa, kun saa keskellä päivää istua puoli tuntia auringon lämmössä silmät kiinni.
Silti halvat huvit.

7 kommenttia:

 1. Niin...ja ajattele sinulla on taito ja kyky nauttia niistä pienistä halvoista huveista. Elämä olisi huomattavasti tylsempää jos ei tätä taitoa osaisi. Eikö vaan? Toinen halvoista huveista ikänsä nauttinut.

  VastaaPoista
 2. Tänään töistä tullessani katselin että ruusut vielä kukkii ja pallonreunalla sauniot. Pienistä asioista suuri ilo. =)

  VastaaPoista
 3. Parvekkeella oli päivällä niin kuuma, että sormia poltti kun laitoin laseja auki. Nyt on vielä +25 vaikka aurinko on jo kulman takana. Laitoin parvekelasit kiinni. Ihanaa istua "ulkona" ja lueskella kun on vielä valoisaa.

  VastaaPoista
 4. Tänään onkin ihanasti saanut auringosta nauttia.
  Täytyy tosiaan tarkasti kerätä viimeiset lämmittävät säteet varastoon ennenkuin syksy tosissaan painaa päälle.

  VastaaPoista
 5. Aurinko on porotellut täälläkin. Tällaiset syyspäivät on niitä ihanimpia!!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania syyspäiviä on ollut! Hyvä nauttia niistä niin kauan kuin voimme.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana syyspäivä tänään olikin. Kuljeskelin T-paidassa pihalla pitkään hommissa.
  Ihanaa, kun olet saanut nauttia tuon ajan ihan rauhassa...
  Pyykkiä varmasti riittää jatkuvasti...

  VastaaPoista