tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ihmeiden aika ei ole ohi!

Olin vaihtamassa lamppuja isojen tyttöjen huoneen kattoon, kun mies tulee kertomaan, että huomenna on ylityöpäivä - 10 tuntia 35 minuuttia. Luulin hänen laskevan leikkiä.
Mies oli jo luovuttanut, eli jättänyt vapaapäivinään esimiehet rauhaan, eikä ole kärttänyt heiltä ylitöitä, kun niitä ei ole yksinkertaisesti ollut tarjolla.
Mies sanoi, että aamulla herätys on kello 4, hän tarvitsee taksirahan ja ison pussillisen eväitä.

Viimeksi meillä on päästy nauttimaan ylitöiden iloista viime kesänä. Koko loppuvuosihan miehellä meni ilman tunninkaan ylitöitä, kun lakisääteiset ylityötunnit täyttyivät hänellä loppukesästä.

Vaikka en itseäni kovin materialistina pidäkään, niin kyllä minä arvostan muutamaa ylimääräistä satasta miehen tilinauhassa. Jostakin syystä myös miehellä säilyy innokas työmotivaatio, kun silloin tällöin saa herätä ennen kukonlaulua ylitöihin.
Ylityöpäivinään mies saa nauttia erikoisen herkullisen ja monipuolisen aamupalan ja eväspussistakin löytyy välipalaksi ulkomaan hedelmää porkkananpalojen lisäksi.

Lähden nostamaan automaatilta taksirahaa ja hakemaan kaupasta hyvää eväsruokaa.
Elämä hymyilee!

5 kommenttia:

 1. Niinpä! Saamme tarpeemme mukaan. Ylityökin voi olle iloinen juttu ;)

  VastaaPoista
 2. Ilon aihe on ylityötkin.
  Mukavaa päivää sinulle

  VastaaPoista
 3. Tämä kirjoitus sai hyvän mielen minullekin! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hei!Saat tunnustuksen eteenpäin jaettavaksi:
  Viisi inspiroivaa blogia, joilla alle 200 lukijaa
  \"Tämän tarkoituksena on ojentaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle blogille, joilla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa.\"

  Sinun blogisi on varsin inspiroiva, kiitos kun kirjoittelet meidän iloksemme!

  VastaaPoista