lauantai 31. maaliskuuta 2012

Äidin ja tyttärien musiikkia

http://youtu.be/bLZhQHuQQFE
Äiti ja tyttäret kokoontuivat illalla keittiöön kuuntelemaan mielimusiikkiaan. Keittiöön sen takia, että ne loistavat kaiuttimet, jotka Pikkuveli minulle asensi, ovat juuri keittiössä, eikä missään muualla. Tietokoneelta Spotifysta tai You Tubesta löytyy kuunneltavaa.

Michael W. Smith on kovasti lauluineen meille mieleinen. Jos et ole koskaan tämän miehen laulua kuunnellut, klikkaa tekstin alussa olevaa linkkiä ja kuuntele tämä hengellisen musiikin klassikko Michaelin (ja konserttiyleisön) tulkitsemana.
Tänä iltana perehdyttyäni paremmin Smithin musiikkiin, ymmärrän täysin, miksi seiskaluokkalainen tyttäreni kuuntelee hyvin mielellään koulussakin kaikki välitunnit nappipiuhat korvissaan näitä lauluja.
Luultavasti näitä levyjä täytyy hankkia myös omaksi.

Se musiikki, mitä mielelläni kuuntelen, poikkeaa aika paljon niistä lauluista, joita esitän laulaen hengellisissä tilaisuuksissa.
Huomenna on Palmusunnuntai ja valmistaudumme jälleen pääsiäisen viettoon. Huomisen aamun tilaisuudessa laulamani laulut kulkevat hyvin lähellä pääsiäisen tunnelmia.

Kun monen välivuoden jälkeen laulaminen tuntuu taas omalta, on valmistautuminen esitykseenkin muuttunut.
Huomiset laulut on ollut kuukauden ajan valittuina. Olen lukenut laulujen sanoja ja keskittynyt ajattelemaan laulujen sanomaa. Monesti päivän mittaan "laulan ajatuksissani" jotakin säettä.
En ole menossa "esittämään" tai "esiintymään". Pyrin välittämään kuulijoille laulun sanoman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti