keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Perjantaina jäähalliin

Katselimme bussinkuljettajamiehen kanssa aamulla uutiskuvia bussiturmasta. Mieheni sanoi, että tuollainen kuva kysyy, missä on turvasi hädän hetkellä.
. . .

Odotamme jännittyneellä innolla ensi perjantain tilaisuutta Helsingin jäähallissa. Klo 18.30 alkaa "Mahdollisuus Muutokseen" -tilaisuus, jonka järjestäjinä on IRR-TV ja 30 eri seurakuntaa. Viime syksynä "Mahdollisuus Muutokseen" -kampanjan aikana yhteystietonsa lähettäneille, joita oli yli 13 000, on lähetetty henkilökohtainen kutsu. Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy. Odotettavissa on hyvin koskettava, mielenkiintoinen ja ennenkokematon tilaisuus.
Jäähalli löytyy osoitteesta Nordenskiöldinkatu 11- 13. Parkkipaikalle omalla autolla tulijoita muistutetaan viiden euron parkkimaksusta. Julkisilla liikennevälineillä pääsee paikalle vaivattomasti, eikä esimerkiksi taksimatka Rautatientorilta maksa juuri kymppiä enempää.
http://www.koemuutos.fi/  Lisätietoja kampanjasta ja perjantai-illan tilaisuudesta löytyy tästä linkistä.
Meillä lapset odottavat jo innolla perjantaita ja tilaisuuden alkamisaikakin on vielä lapsisakille sopiva. Näyttää siltä, että kohtuullisen suurella joukolla ollaan lähdössä.
Jos asut näillä kulmilla, eikä sinulla ole tärkeämpää touhua perjantai-illalle ja vielä saat bussilippurahat kasaan, kannattaa ehdottomasti tulla paikalle. Tämänlaisissa tilaisuuksissa muuttuu monen ihmisen elämän suunta ja moni löytää iankaikkisen turvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti