maanantai 13. joulukuuta 2010

Löytyykö Teiltä frakkia?

Soittokierros pääkaupungin pukuvuokraamoihin sai kylmän hien nousemaan lukiolaispojan äidin takkuiseen päähän. Poika oli eilen hyvin varovaisesti sanonut, että kaverit olivat kertoneet frakkien olevan jo aika varattuja helmikuiseen vanhojentanssipäivään. Olin suunnitellut joululomapäiväksi käyntiä pukuvuokraamoon frakinsovituksen merkeissä. Yhdestä vuokraamosta näytettiin toivonliekkiä, että muutama puku saattaisi vielä olla niin pitkälle pojalle. Luulen, että joudun raahaamaan pitkän koulupäivän päätteeksi lukiolaispojan Mannerheimintien varteen jo tänään. Saketti kuulema kelpaa myös, mutta sen vuokra on suurempi ja mielellään sitä olisi sellaisessa juhlassa puettuna niin kuin useimmat.
Ja minä kun luulin, että vanhojentanssipukuasia olisi jotenkin helpompi ja yksinkertaisempi pojan kanssa kuin tytön. (Toissa talvena olin makutuomarina, kun tyttö sovitti muutaman juhlapuvun vanhojentansseja varten...)

No niin, mamma: terästäydy ja ota itseäsi niskasta! Kyllä tiesit vauvoista haaveillessasi, että tämäkin vielä joskus saattaa olla edessä: etsit vuokrafrakkia omalle "Talli-aavolle". (Pojan itse keksimä lempinimi itselleen kaksivuotiaana.)

4 kommenttia:

 1. Meneppä sinne tansseihin nyyhkimään :D Saa kuulema perhe tulla katsomaan.

  VastaaPoista
 2. Niin ja ÄLÄ leikkaa Talli-aavon hiuksia ennen tansseja!

  VastaaPoista
 3. Enkä kyllä mene, itkettäis kuitenkii..

  Tukka kyllä ajetaan jo ennen sovitusreissua.

  VastaaPoista
 4. Tapiolassa on yksi pukuvuokraamo

  Tapiolan juhlapuku tmi
  Heikintori 2.kerros
  (Alkon yläpuolella)
  Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo
  (09) 455 6102
  info@tapiolanjuhlapuku.fi

  VastaaPoista