keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Yllättävä käänne

Tänään sain valaisevaa lisätietoa siltä yöltä, kun mies käveli töistä kotiin.
Lähtiessään töistä hän oli liukkalla horjahtanut ja joutunut varaamaan koko painollaan vasemmalle lonkalle ja sai näin estettyä kaatumisen. Siinä yhteydessä ja vielä kotiin kävellessäänkään ei ollut tuntenut mitään erikoista. Tänään noustessaan sängystä kysyn heti miehen kävelyn nähtyäni: "onko sun vasen lonkka kipeä?"
Lonkka oli erittäin kivulias. Mies lähti särkylääkkeen voimalla töihin, mutta ruokatunnilta soittaa kipeä mies. Soitan Peijaksen sairaalaan, jossa leikkaus tehtiin, kuinka toimia. Kuten arvasinkin, kehottavat menemään omaan päivystykseen röntgeniin ja lääkäri sitten päättää, mitä tehdään ja tarvitseeko jotakin tehdä.
Kunhan löytyy vapaa mies jatkamaan mieheni vuoroa, hän menee Haartmannin sairaalan päivystykseen.
Toivorikas arvaukseni tässä vaiheessa on, että jotakin siellä lonkassa on irronnut tai siirtynyt paikaltaan ja tarvitaan korjausleikkaus. Jos todellinen tilanne osoittautuu positiivisemmaksi, olen hyvin huojentunut.
Katsotaan, miten äijän käy (ja sen muijan).
(Tässä vaiheessa auttaa enää kuivakka huumori ja Taivaan Isä)

3 kommenttia:

 1. No voi ei! Toivotaan, että se Taivaan Isä auttais ja ois vaan "joku venähdys" ja paraneva sellanen, leikkaus on kuitenkin aina leikaus:/

  VastaaPoista
 2. Ne on nää suomalaiset reippaat miehet just tollasia! No jaa, taitaa meissä naisissakin olla joskus samaa vikaa :) (En viitsiny tilata taksia kun oli niin kiva kävellä yöllä 7 kilometriä...) Hih hih. Tulee jotenkin noi omat pojat mieleen.
  Toivottavasti selviätte pelkällä säikähdyksellä. taitaa olla mieskin aika pettynyt, kun vissiin töissäkin viihtyy.

  VastaaPoista
 3. Voi Ei, toivottavasti saadaan kuntoon.
  Hyvää Loppiaista!

  VastaaPoista