perjantai 26. marraskuuta 2010

Leppoisaa koti-iltaa

Lapsenlapsi oli tänään iloisen riehakkaalla päällä ja kesti mummoa pitkän hoitopäivän. Tädit ja enot joskus riitelevät siitä, kuka saa pienen tytön kanssa leikkiä. Ihan hyvä, jos viihtyy mummolassa, ettei ala puhua haluavansa päiväkotiin.
Talvikenkiä ostettiin tänään neljä paria, ainakin kahdet pitää vielä saada. Suomalaiset Kuoma-saappaat ovat kuulema olleet tänä syksynä niin kysyttyjä, ettei valmistaja ehdi toimittaa tarpeeksi kauppoihin.  Jos kokoja olisi ollut, mekin olisimme mielellämme ostaneet kaikki kengät suomalaisia.
Maatalouskoululainen tuli kotiin viikonlopuksi ja se on kuulunut, näkynyt ja tuoksunut. Mamma pesi  hyvin, hyvin varovasti maatalouskoululaisen uuden villapaidan. Kuusivuotias pikkusisko sai nyt oikein lämpimän ja paksun villapaidan. Ehdotin, että huomisilta maatalousmessuilta voisi löytyä villapaita.
Sekin näkyy, että on alkanut viikonloppu. Isommat lapset menevät kavereilleen, pienemmät ottavat elämää rennosti kotona. Huushollissani on kaaos, ei mikään hallittu kaaos. Onneksi tulee yö ja pääsee nukkumatin kyytiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti