tiistai 30. marraskuuta 2010

Hyvää iltaa

Vaihteeksi riisipuuro tulossa höyrykattilassa, kylmiön pakastimen sisältö parvekkeella, koska tajusin, että jaa, ulkona kylmä, vois sulattaa pakastimen. Nyt sitten ootellaan sen kuivumista, että sais tavarat takasin.
Mies meni yksinäisessä ylhäisyydessään Tirtetalta vaivihkaa seurakunnan tiistai-illan tilaisuuteen. Jos olisi Tirtetalle mainostanut, minne on menossa, olisi ollut itku ja hammasten kiristys, kun ei pääse isin kanssa.

Kaksi isoa poikaa on ollut monta tuntia koulun kentällä luistelemassa. Niille ei tule koskaan kylmä. Kaikkein intohimoisin luistelijapoika on ollut tänään sen verran röhätautinen ja saanut avaavaa lääkettä, että joutui tyytymään sählypeliin olohuoneessa: sählymaali vain parvekkeelta sisälle, pyykkikorit ja -telineet syrjään, pikkuveljelle pipo silmille ja maalivahdiksi. Sille intohimoiselle luistelijapojalle tuli tämä tauti oikeastaan ihan taivaan lahjana. Tänä iltana olisi ollut koulun juhlasalissa itsenäisyyspäivätanssiaisten vanhempainnäytös ja 10-vuotias sanoi jo tanssiharjoituksista, että "pelkkää kärsimystä".

En oikein osaa lähteä nukkumaan, jos ei ole kavereita moikattu tällä tapaa. Iso poika kyllä eilen sanoi sarkastisesti, että " jos istuis vähän vähemmän koneella, niin ei tarttis sitten blogissaan valittaa, miten kauheesti on pyykkiä; sen verran oon sitä lukenu".
Paras lähteä rivakasti nukkumaan. Aamulla herätys jytisi tyynyn alla juuri, kun olin saamassa kyydin kotiin romanialaisen romanin valkoisessa pakettiautossa.

1 kommentti:

  1. Ompas sulla ollu hyvät unet! ;D
    Ja tuo on jotenkin niiiin tuttua tuo pyykit vastaan tietokone...

    VastaaPoista