tiistai 5. heinäkuuta 2011

Miehen toive toteutui kuitenkin

Olimme juuri tulleet pikkutyttöjen kanssa Kierrätyskeskuksesta ja isi oli tullut meitä puoleen matkaan vastaan ja aikomuksemme oli "hörpätä kahvit", kun miehen puhelin soi. Puolen tunnin varoitusajalla pääsi mies ylitöihin ja minuutissa oli työvaatteet päällä ja työvire huipussaan. Juomista ja hedelmiä ehdin laittaa miehen laukkuun mukaan, kahvia ei ehtinyt enää juomaan. Johan tuossa puoli päivää ehdimmekin miehen kanssa laiskotella ja viettää vapaapäivää, niin ihan mukavasti pääsee nyt ratin taakse rentoutumaan.

Kierrätyskeskukseen lähdin sillä ajatuksella, että löytäisin muutaman vanhan yksivärisen lakanan matonkuteiksi Maatalouskoululaiselle. Kassillinen lakanoita löytyikin ja pikkutytöt löysivät tarpeellista leikkitavaraa.
Ilmaispuolella tarttui mukaani neulottu hihaton pusero, joka oitis näytti silmissäni mukavalta kassilta, kun vain helman ompelee umpeen. Ilmaispuolelta toin myös kassillisen värillistä teippiä askartelutarpeiksi. Euron teepaidat hillitsee ihan mukavasti hinkua päästä vilkuilemaan "oikeita" vaatekauppoja.

Koska päivän kotihommat ovat menneet enemmän ja vähemmän harakoille, eikä mieskään ole viemässä huomiota sivuraiteille, tartun nyt parvekkeella odotteleviiin pyykkikoreihin ja illalla rentoudun matonkuteenleikkuussa. Se onkin muuten hyvin rentouttavaa, kun voi rauhassa keskittyä ajattelemaan omiaan ja on samalla tekevinään jotakin hyvin tärkeää.

1 kommentti:

  1. rentouttavaa,mikä tahansa käsillä tekeminen:)matonkuteiden leikkuusta tykkäisin minäkin:)tällä hetkellä kanavatyön tekeminen on parasta vastapainoa kotihommille:)

    VastaaPoista