sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Pihlajasaareen pääsee myös Ruoholahdesta 18.6. alkaen

J.T.Line aloittaa 18.6.2011 liikennöinnin Ruoholahdesta Pihlajasaareen. Lautta lähtee klo 10-18 välisenä aikana tasatunnein Ruoholahdesta. Merisatamasta on liikennöinti  alkanut jo toukokuun puolella.
Meno-paluu lippujen hinnat ovat aikuisilta 5,50e, 7-16-vuotiailta 3e ja eläkeläisiltä 3e. Alle 7v pääsevät aikuisen seurassa ilmaiseksi. Maksu täytyy suorittaa käteisellä.  Koiria ja polkupyöriä ei kuljeteta, mutta lastenrattaille on tilaa. Jos haluaa tulla kyytiin pyörätuolilla, kehoitetaan ottamaan etukäteen yhteyttä yhtiön toimistoon.

4 kommenttia:

 1. No tuo on hyvä tietää, ei olekaan tullut käytyä koskaan.

  VastaaPoista
 2. Oon kohta 17 vuotta asunut Ruoholahdessa ja monena kesänä lauttalaituri on ollut tuossa silmien alla, enkä minäkään ole käynyt, mutta muut täällä hihkui, kun saivat tietää liikennöinnin aloittamisesta.
  (Pullonkerääjille lisääntyneet ihmisvirrat tuo lisätienestiä. Monet saaresta tulijat tyhjentävät pullovarastonsa Ruoholahden laiturille.)
  Kyllä siellä lämpimällä ilmalla lapset ovat viihtyneet vaikka koko päivän. Taitaa olla ravintolakin.

  VastaaPoista
 3. Hei Sirkku!

  Kiitos lämpimästä kommentistasi blogiini! Se tuotti minulle paljon hyvää mieltä :)

  Tuossa aiemmin puhuit Mariannejäätelöstä, jota ilmeisesti itse olet tehnyt..? Olisiko sinulla siihen reseptiä? Suomesta meinaan Marianne-karkkeja tuoda, josko niistä vaikka jätsiä(kin) saisi tehtyä...

  Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei, Maria!

  Se itsetehdyn jäätelön resepti löytyy muutama teksti alempana otsikolla "Jäätelönsyöjän taivas repesi..."
  Käytin valmista Marianne-rouhetta, joka löytyy Suoman kaupoista leivontatilpehöörihyllystä. Yleiskoneella tietysti saa karkitkin rouheeksi.
  Tuossa jäätelön perusohjeessa on tuo valkosuklaa. Nyt kun olen käyttänyt muita makeita makuaineita, kuten vaahterasiirappia ja karkkirakeita, voi valkosuklaan jättää pois. Jäätelöstä tulee silloin kuohkeampaa/valkosuklaan kanssa paksumpaa.
  Nyt odotamme suomalaisten marjojen kypsymistä, että pääsemme kokeilemaan mansikkaa, mustikkaa, lakkaa...

  Pääsimme helteiden jälkeen nauttimaan kunnon vesisateesta. Onneksi ilma viileni hitaasti ja säästyimme Helsingissä ukkosilta.

  VastaaPoista