maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kutsu

http://youtu.be/bKta3gXyC3I
Kuuntele tämä laulu ensin ja kuuntele, mitä asiaa Jumalalla on juuri sinulle.


Siinä vaiheessa, kun unohdamme omat voimamme ja yrityksemme ja ojennamme kätemme Isän Jumalan puoleen, Hän ojentaa kätensä ja apunsa omalta puoleltaan.

Kristinusko eroaa kaikista muista uskonnoista siinä, että muissa uskonnoissa ihminen etsii jumalaa ja kristinuskossa Jumala etsii ihmistä.
Jumala haluaisi ihmisen takaisin yhteyteensä, jos vain ihminen itse haluaisi Jumalansa tykö.
Jumalan puolelta kaikki on valmista.

Jos epäilet, anna Jumalan todistaa itsellesi olemassaolonsa. Anna Jumalan tulla todeksi elämässäsi. Anna Jumalan täyttää elämäsi hyvyydellään ja siunauksillaan. Anna Jumalan osoittaa määrätön rakkautensa sinua kohtaan.
Älä anna yhdenkään päivän elämästäsi valua hukkaan ilman Jumalan rakkautta.

http://www.youtube.com/watch?v=vH_CeU-JNW0&feature=share&list=RDbKta3gXyC3I
Apu sinullekin on jo matkalla.

Anna Jumalan tehdä ihme elämässäsi. Pyydä sitä Häneltä.

Moni meistä jatkaa suunnattomien taakkojen kantamista: elämä tuo tullessaan aina vain raskaampia asioita, joiden kanssa painiskelemme, kun emme ymmärrrä muutakaan vaihtoehtoa.
Lapsuuden leppeistä kesätuulista tuntuu olevan hyvin pitkä aika - kuin olisi toista todellisuutta elämä, kun voimme herätä aamulla huolista vapaana ja hengittää vapautuneen ilmaa.

Elämän ihme on Jumalan lahja meille. Tänä päivänä olemme sen unohtaneet. Jumala tuntee luotunsa ja tietää, mitä tekoa olemme. Jumala kuitenkin haluaisi olla sinun elämäsi Kuningas, Jeesus haluaisi olla sinun pelastajasi ja Pyhä Henki haluaisi olla voimasi.
Kuuntele hiljaista kutsua ja vastaa Hänelle "kyllä, haluan antaa sydämeni ja elämäni Sinun hallintaasi, haluan tulla riippuvaiseksi Sinusta".

http://youtu.be/y1i8SRUwGdE

8 kommenttia:

 1. Kiitos ! Sirkku!!
  Ihan itkettää....
  Olen niin...hukassa itseltäni .epätoivoinen,ahdistunut..
  ...kun vain joku puhaltais sydämmeni ehjäksi...
  Olet "ARKI-ENKELI"
  -siipirikko-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siipirikko,

   tiedä, että puolestasi rukoillaan! Moni tämän blogin lukija rukoilee puolestasi.

   Sirkku on arki-enkeli! Väsymätön esirukoilija! Sekä esirukoilijoiden herättelijä...

   Poista
  2. Siipirikko-anonyymi: kiitos, kun annoit meille merkin itsestäsi. Me rukoilemme puolestasi. Sinun olisi hyvä päästä myös puhumaan asioistasi jonkun sielunhoitajan kanssa.
   Me rukoilemme, että Jumala koskettaa sinua eheyttäjänä ja voimanantajana. Lue paljon Raamattua. Lue Jeesuksen sanoja ja löydä lohdutusta psalmeista.
   Halaus ja hyvää kesää sinulle!

   Poista
  3. Anonyymi klo 21.31: Siunausta sinulle. Noudatat Raamatun kehoitusta "kantakaa toistenne kuormia".

   Poista
 2. Hei
  Mikähän se Jumalan ihme mahtaa olla, minä kun olen 30 vuotta rukoillut, eikä ainoatakaan rukousvastausta. Sanoit kerran rukoilevasi minun puolesta, eikä mitään ole muuttunut, niin paitsi, että tietokone meni rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväiseni. Kysyin mieheltäni, joka tuntee Jumalan Sanaa paremmin kuin minä, mitä vastaisin sinulle.
   "Jumala ei hukkaa yhtäkään ihmistä, ei sinuakaan.
   Uskovina lohduttaudumme myös sillä, että Jumala on joskus hiljaa. Jos koemme, että Jumala on hiljaa, meidän tulee muistaa, että Hän kuitenkin koko ajan "riemulla riemuitsee" meistä Raamatun sanan mukaan.
   Jumalan huolenpito sinusta näkyy niinkin yksinkertaisessa asiassa, että kun saat haavan, Jumala laittaa hyytymistekijät tyrehdyttämään verenvuodon.

   Myös me ihmiset olemme lyhytmuistisia Jumalan huolepidon suhteen. Kun israelilaiset olivat kävelleet Punaisen meren halki kuivin jaloin ja silloisen maailmanajan supervallan Egyptin armeija hukkui heidän jälkeensä, kului kaksi päivää, kun israelilaiset jo napisivat Jumalalle.
   Kun Jumala saa ihmisen kuuntelemaan itseään, Hän sanoo (Jes.46:4): Vanhuuteenne asti minä olen sama, vielä harmaantuneinakin minä teitä kannan. Niin minä olen tehnyt ja vast´edeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.
   Jes.44:22 Minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi kuin pilven, sinun syntisi kuin sumun. Palaa minun luokseni, sillä minä olen sinut lunastanut.
   Jes. 43:25 Mutta minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi itseni tähden, enkä sinun syntejäsi muista.

   Nämä sanat ovat vanhan testamentin Jumalan sanoja, Uuden testamentin Jeesuksella on vielä paljon enemmän meille sanottavaa."

   Mieheni sanoi myös, että sinun kannattaisi lukea paljon Raamattua. Sillä tavalla pääset lähemmäs Jumalaa.

   Omasta puolestani sanon, että jatkan rukousta puolestasi ja kehoitan sinua edelleen hakeutumaan keskusteluihin joko sielunhoitajan tai raamatunopettajan kanssa. Ja lue paljon Raamattua joka päivä. Jumala avaa Sanaansa sinulle.
   Kiitos kommentistasi ja hyvää kesää sinulle!

   Poista
 3. Nöyrä KIITOS ! "anonyymille!

  Toivoisin ...mahdollisimman monen käsiparin rukoilevan minun puolesta!
  Sillä tiedän "rukouksen ,eheyttävän ,armollisen voiman ja sen mitä rukous antaa minulle.
  ...mutta tahtoisin löytää "tien" pois tästä syyllisyydestä ja saada asiani oikeille raiteille.
  Nyt en jaksa enempää kirjoittaa...
  Kiitos!

  -siipirikko-

  VastaaPoista
 4. Jokainen etsivä löytää, luvataan. Siipirikko, tartu Sirkun kehotukseen Raamatun lukemisesta. Vaikka vain pienikin palanen kerrallaan. Tilaa sähköpostiisi päivän sana, ja makustele aamussasi samalla pyytäen , että Jumala aukaisisi sinulle siitä jotakin erityistä.Ole siunattu. Luota ja usko.

  Sirkku, minulla oli mieheni kanssa ilo päästä muutama vuosi sitten kuuntelemaan Michael W.Smithiä Nokia missiossa. Vaikuttavia ja koskettavia ylistryslauluja, olen joitakin levyjä itselleni myös.
  hankkinut.

  Joskus vaikeimpana kivun hetkenä huudahdan vain:Jumala nyt en jaksa, auta! Pienikin huokaus voi olla voimaa täynnä. Jumala iloitsee meistä jokaisesta. Kunpa vain yhä useampi rohkemnisi jättää itsensä kulkemaan Jeesuksen jalanjäljissä. Ei meille luvata taakatonta helppoa elämää,mutta vaikeuksien kantamista ei tarvitse yrittää yksin ja omissa voimissa.

  Blogisi on lahja monelle. Kiitos, että olet siellä ja jaksat tätä kautta jakaa ja valaa uskoa lukijoihin. Ole siunattu paikallasi.

  Kesäiloa ja Luojan luoman kauniista nauttimisen hetkiä!!!

  VastaaPoista