keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Taivaan Isä,

anna tänään voimia niille uupuneille, jotka eivät jaksa enää ymmärtää elämänsä vastoinkäymisten tarkoitusta. Anna heille uutta voimaa uskoa siihen, että parempi aika on tulossa heidän elämäänsä. Isä, vaikka näiden ihmisten olosuhteet eivät muuttuisi, muuta heidän sydämensä mieli toivorikkaaksi ja iloiseksi ja auta heitä tekemään pienistä ilonaiheista suuria tälle päivälle.

Isä. Siunaa tänään ja juuri nyt niitä, jotka pelkäävät sairautensa kulkua. Isä, tee ihme ja paranna. Isä, muuta toivoton ennuste terveydeksi. Isä, ota kipu pois ja anna tilalle kiitollisuus.

Isäni. Lohduta niitä äitejä, jotka ovat viime aikoina menettäneet lapsensa. Hoida heidän äidinsydäntään ja anna heille lohdutusta. Auta heitä hyväksymään elämän määrä.

Isä, auta tänään niitä, jotka kamppailevat taloudellisten asioiden kanssa. Anna heille viisautta löytää ratkaisuja ja anna heille uskoa parempaan aikaan.

Isä, auta niitä, jotka ovat vaikeuksissa palkkatyön puuttumisen tai vähyyden takia. Puutu, Isä, tilanteeseen ja anna mielekästä työtä.

Isä, anna viisautta niille, jotka ovat väsyä liian suuren työtaakkansa alla. Anna voimia, anna viisautta tehdä ratkaisuja, avarra näköaloja.

Isä, puutu asioihin niissä perheissä, joissa vanhempien parisuhde on koetuksella. Anna sydämiin anteeksiantoa, anna rakkautta, anna uskoa, että kaikesta selvitään. Näytä, että turvautumalla sinuun voi rakentaa kokonaan uuden elämän.

Isä. Siunaa ja varjele meidän kaikkien lapsia. Varjele heidän sydämensä, ettei paha saastuta. Varjele heidät vaaroista ja onnettomuuksista. Anna lapsille iloa ja sydämen vapautta ja auta, ettei ahdistus saisi olla kenenkään lapsen mielessä.

Isä, puhuttele niiden mieltä, jotka eivät ole vielä tajunneet, että päätökset iankaikkisuudesta tehdään täällä ajassa.

Kiitos, Isä, taas kaikista ihmeellisistä siunauksistasi elämässämme.

12 kommenttia: