perjantai 23. syyskuuta 2016

"Minä jaksan sun puolesta"

Kuulin äsken lauseen, jonka lainaamiseen kysyin luvan.

Ystävyys, välittäminen, toisen ihmisen kuormien kantaminen, myötätunto, mukanaeläminen, rakastaminen voi olla hyvin monen tasoista.

Mitä ajattelet, jos olisit itse sellaisessa pisteessä elämässäsi, että sanoisit ystävällesi tai luottohenkilöllesi, ettet enää jaksa, aiot luovuttaa ja tämä henkilö sanoo sinulle:
"Minä jaksan sun puolesta".
Minulle ainakin tuosta lauseesta tulisi olo, että minun ei tarvitsekaan luovuttaa.

Jos sinulla on tänään totaalisen luovuttamisen olo, niin uupunut mieliala, ettet näe elämässäsi ja tulevaisuudessasi edes hämärän pilkahdusta, vaan kaikki on sysimustaa ja tuntematonta, niin minä haluan täältä tietokonepöytäni takaa sanoa sinulle: "Minä haluan jaksaa sinun puolestasi". Käytännössä se tarkoittaa sitä, että rukoilen puolestasi, että Jumala antaa sinulle uusia voimia ja uusia näköaloja.

Pidetään elämästä kiinni, eikä mennä Valehtelijan valheisiin mukaan, etteikö muka kannattaisi. Niihin valheisiin emme usko. Katsotaan ylöspäin.

10 kommenttia:

 1. Mulla on juuri nyt tuollainen olo ettei jaksa, tulevaisuus on mustaa..liikaa menetyksiä, ero ym asioita.. ja huomasin tämän kirjoituksesi yhtäkkiä. Antaa voimaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua muistamme Taivaan Isän edessä. Hän antaa olosuhteisiin uuden näköalan ja alat jaksaa ja katsoa tulevaan toivorikkaana.

   Poista
 2. Kiitos... On lohduttavaa tietää että sinä ystäväni siellä rukoilet puolestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen muistelin kodikasta juttutuokiotamme Lastenklinikan seinien sisällä. Paikka ja olosuhteet unohtuivat.
   Antakoon Jumala sinulle ruumiin ja mielen voimia ja viisautta toimia oikein kaikissa niissä haasteellisissa asioissa, joissa joudut tekemään päätöksiä. Ja voimia ja lepoa silloinkin, kun joudut jättämään oman leposi toiselle sijalle.

   Poista
 3. olen joskus aikaisemminkin pyytänyt sinua rukoilemaan puolestani...tekisitkö sen taas? kun en osaa tai tule kuulluksi ja on just pitkä synkkä putki takana eikä edessä näy valoa? Kiitos Sirkku blogistasi ja siitä että olet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - ja kanssani ne kymmenet rukoilevat blogin lukijat, jotka tietävät, mikä voima rukouksilla on. Ole turvallisella mielellä. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala.

   Poista
 4. Kiitos tästä lauseesta; "Minä jaksan sun puolesta"! Kuivui lauseen voimasta kosteat silmät, tuli tunne että nojaan turvalliseen rauhoittavaan olkapäähän, kiitos toisenkin kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on myös lohduttajamme. Kun tuntuu, että on sisältä aivan rikki, Isä hoitaa hiljaa ja huomaamatta. Älä epäröi pyytää apua maailmankaikkeuden Kuninkaalta, jonka voimasta elämäämme ylläpidetään, taivaankappaleet pysyvät radoillaan. Etsi Jumalaa silloin kun Hänet löytää voidaan.

   Poista
 5. Entäs kun on ihan dokumentoitavaa historia siitä, että mikään ei muutu rukouksella? Jos omat voimat tai viisaus ovat loppuneet, niin silloin asiat ovat menneet tosi huonosti, yleensä vielä huonommin kun on voinut
  kuvitella. Ristiriita uskonnollisen puheen kuinka rukous antaa voimia ja Jumala auttaa ja arkitodellisuus ovat vieneet loputkin voiman rippeet.

  VastaaPoista