keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Kirpputoriostoksia




Lomaviikolla on ehtinyt käydä pikaisesti myös kirpputorilla. Kummasti vain asioita aina kirkonkyläreissuille kertyy, ettei ole ollut aikaa jäädä kovin perinpohjaisesti tarjontaa tutkistelemaan.

Kahvimyllyä olen etsiskellyt jo pitkään. Tämän löysin paikallisesta Fb- kirppisryhmästä ja tulin löydöstä hyvin iloiseksi. Hinta, 10 euroa, on mielestäni nimellinen tällaisesta aarteesta. Lapsuudessani kahvinkeittoa edelsi kahvinpapujen jauhaminen ja sitä samaa kaavaa haluaisin kokeilla. Tosin mieleinen kahvipannu täytyy vielä etsiä.

Tunnustaudun jonkin sortin kattilafriikiksi. Kattiloille on aina käyttöä. Viime viikolla kerjäsin äidiltäni upean kymmenen litran kattilan, josta äiti vihdoinkin oli valmis luopumaan. Keväällä kattilaa kysyessäni hänellä oli vielä hillonkeittoaikeita. Kuvassa olevan kattilan ostin eilen Työttömien yhdistyksen kirpputorilta neljällä eurolla. Taka-ajatuksena minulla on näille hankinnoille, että kun lapsia muuttaa omilleen, on mitä antaa perinnöksi.

Eilen siellä työttömien kirpputorilla iskimme Papan kanssa yhtä aikaa silmämme kahteen nojatuoliin. Meillä ihmisten lisäksi myös kissat ja koirat tykkäävät viettää aikaa leppoisissa tuoleissa. Kun nuo yhteensä 10 euroa maksaneet tuolit ovat aikansa eläneet, ei niiden lyhytkään elinkaari meidän huushollissa yhtään harmita.

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä. Monesti kannattaa katsoa ensin kirpputirien valikoima ennen kuin ostaa tavaran uutena.

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä! Hyvän näköisiä, eivätkä ole hinnallakaan pilattuja!

    VastaaPoista