tiistai 18. helmikuuta 2014

Sieltä ja täältä

Puulan jäältä soitti meidän perheen pienin poika iltapäivällä. Oli niin innoissaan asiastaan, että oli sanoihinsa sotkeutua:
-"Äitiäiti! Verkoista tuli kahdeksan kuhaa, yks oli kyllä kuollu ja yks lahna! Yks kuha on ainakin kolmekilonen."

Myöhemmin isi kuvaili suurinta kuhaa "jöntiksi" ja mummo kuulema sai "tapella" sen kanssa. Anne-Mari laittoi sähköpostilla asiaankuuluvat todistusaineistokuvat saaliista ja sen perkauksesta. Yhdessä kuvassa makasi uupunut hiihtäjäpoika tienposkessa lumikasassa. 

Hierontapäivä koululla oli oikein virkistävä. Asiakkaat olivat puheliaita ja tutustuin jälleen uuteen mielenkiintoiseen henkilöön. Koululla olikin vilskettä, kun ryhmästämme oli 13 oppilasta hieromassa ja jokaiselle tuli asiakkaita koko aamupäivän ajan. Opetusluokka oli jaettu verhoilla hoitotiloiksi ja iloinen puheensorina kuului hieronnan lomasta enimmän aikaa. Asiakaskunta oli hyvin monenikäistä: parikymppisistä yli 80-vuotiaisiin. Suuri osa asiakaskunnasta näyttää olevan päätetyöskentelijöitä, joilla ei niska-hartiaseutu tahdo pysyä työn vaatimusten mukana.
Tänään opettajamme aloitti myös koehieronnat, joissa jokainen opiskelija tekee opettajalle jonkun osahieronnan. 

4 kommenttia:

 1. Oijoi, täällä yksi niska-hartia-kipuinen haaveilee tuollaiseen pääsystä... On se ope onnekas, kun saa hierontaa harva se päivä!! =)

  VastaaPoista
 2. Onpa miesväki saanut hienon saaliin. Kyllä tuore kala on sitten hyvää.

  VastaaPoista
 3. Onnellisia kalastajia!
  Kyllä on mukava päästä maalle kaupungista edes talvilomaksi.
  - Oikeaan hierontaan olisi hyvä päästä - mies kyllä hieroi omalla tavallaan juuri eilen illalla kipeät olkapääni (huonosta hiihtoasennosta tulleet)

  VastaaPoista
 4. Ihan samat ajatukset minulla kuin Helilläkin. Hieronta olisi tarpeen! Opettaja on järjestänyt asiansa hyvin, mutta onhan se pakkokin; miten voisi muuten arvioida opiskelijoiden edistymistä. Suomme sen hänelle.

  VastaaPoista