tiistai 23. elokuuta 2011

Eikö isi haluu tanssii?

Lapsenlapsen isä tuli hakemaan tytärtään, hyvin energistä Melskaa mummolta hoidosta. Isällä oli pitkä työpäivä takana rakennuksella, herätyskin taitaa olla viiden pintaan joka arkiaamu. Lisäksi isojen tyttöjen sängystä saattaa tulla potkuhieroja petikaveriksi ja siinä sitten aamuvarhaisella töihin lähtevät nuoret vanhemmat yrittävät nukkua ja kerätä voimia uuteen päivään.
Jos Melskan isältä olisi kysytty neljän pintaan iltapäivällä, haluatko lähteä yöpuulle vai kiikkaamaan, Mummon arvaus on, että tänäänkin yöpuu olisi vetänyt pidemmän korren.
No, tyttärien isät ovat sitkeää tekoa. Kotona Melskan isä oikaisee itsensä sängyn päälle, kun päivä alkaa painaa ja energinen tyttölapsi ei ole ihan vielä kypsä nukkumaan. Melskan isä siis luulee pääsevänsä huilimaan.
Hetken päästä tyttö tulee kädet ojossa isänsä luo ja sanoo:
- "Haluun tanssii!"
Ja mitä siinä tilanteessa voi tehdä kaksivuotiaan nääntyväsynyt isä? Hän nousee sängystä ja alkaa tanssia tyttärensä kanssa.
Eikä tietysti tytön äidillä ollut mitään tallenninvehjettä käden ulottuvilla, kun energinen tyttö ja hyvin väsynyt isi tanssii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti