lauantai 27. elokuuta 2011

Isillä vapaa viikonloppu pitkästä aikaa

-" Joku vois luulla, että tossa menee koko perhe" sanoi pienin pojista, kun hän lähti kanssamme Kierrätyskeskusretkelle. Mukana oli pikkutyttöjen lisäksi myös isi.
Isi löysikin kolme naisensilmiä hivelevää kravattia. Ei meinannut isi raskia ottaa kuin yhden, mutta sanoin, että täältä raskit ostaa kolmekin.
Tällä kertaa oli alennustangoissa 20:n sentin paitoja ja niitä napsin isoille tytöille. Kaikki kirjat olisi ollut tänään puoleen hintaan, mutta niiden ostaminen olisi vaatinut perusteellista paneutumista ja enemmän aikaa.
Helteisessä aamussa iloisen retkemme kotimatkan kruunasi Mc Donaldsin pirtelöt.

Eilinen ilta nautiskeltiin kotona olosta. Pikkuveli toi olohuoneeseen uudenuutukaisen näköradion ja sitä tuijotettiin suurella hartaudella. Isi on erittäin tyytyväinen mamman hankinnan ajankohtaan, kun jotkut urheilukilpailut alkaa syytää tuijotettavaa taas joksikin päiväksi, saattaa riittää piinaa kahdeksi viikoksikin.

Pikkuveli vaimonsa kanssa pyrähti eilisen televisionasennuksen jälkeen vielä mummolaan. Sinne oli tullut Kuopion velikin ja mummon aamuinen puhelinsoitto oli hyvin tyytyväinen kahden pojan paikallaolon takia.
Pikkuveli tulee takaisin jo todennäköisesti tänä iltana ja Maatalouskoululainen siirtää roinansa taas välillä mummolasta kotiin. Meille on luvassa pakasteita, juureksia, mehuja ja kassillinen kesäkurpitsaa. Täytyy tiivistää pakastimien sisältö, että saan kuorman niihin tyhjennettyä.

Mies sai eilen tiedon New Yorkin osavaltiossa asuneen sukulaisensa kuolemasta. Sukulainen ei ollut ihan läheisintä sukua, mutta sydämessä läheisimpiä sukulaisia. Miehelläni oli tapana muutaman kerran vuodessa soittaa hänelle maratonpuhelu ja käydä läpi koko suvun kuulumiset. Viimeksi kun hänelle soittelimme, hän kertoi sairastuneensa syöpään.
Meillä on hiukan murheellinen mieli. Muistelemme vuosien varrella saamiamme joulu-ja vauvan syntymän onnittelukortteja ja vanhimman tyttären syntyessään saamaa "Ameriikan pakettia".
Blogini menetti myös yhden uskollisen lukijan. Poismennyt oli varmaan perheen tukipilari jälkipolvilleen.
Osanottomme perheelle siunauksen toivotuksin.


3 kommenttia: