perjantai 12. elokuuta 2011

Olisi pitänyt arvata

että yllätyksiä on luvassa sen S-marketin tyhjennysmyynnin kanssa. Kävin aamulla "tarkistuskierroksella", ostin tarjousviinirypäleitä (89s puolen kilon rasia) ja mitään uusia tuoteryhmiä ei ollut vielä mennyt alennukseen. Iltapäivällä mies sitten ihan ohimennen sattuu sanomaan, että "joku mies näkyi raahaavan viittä kassillista tavaraa ässästä. Jokohan siellä on alkanut alennukset?" Totesin vain, että täytyy sitten illalla maidonhakureissulla tarkistaa asia.
Pikkuveli tuli pyörähtämään vaimonsa kanssa ja siinä tovin höpistyämme päätimme lähteä yhdessä sitä maitoa hakemaan. No sielläpä oli sitten ulko-ovella kyltti, että "tänään kaikki tuotteet -50%".
Puskaradio toimi kiitettävän hyvin, mitään lehti-ilmoittelua ei tarvinnut kauppiaan harrastaa. Ne, jotka hyväuskoisina huomenaamulla klo 7 kauppaan kiiruhtavat, kokevat karvaan pettymyksen.
Maitoa sain puoleen hintaan ja 8,6kg:n säilykepunajuuripöntön hintaan 2,50. Viidentoista kilon perunasäkistä maksoin alle kolme euroa. Onneksi on kylmiö ja ihan oikeaan aikaan tuli se pakastinkin hommattua.
Kun Maatalouskoululainen kävi Melskan kanssa kauppakierroksella, totesi Melska karkkihyllyllä:
- "Karkit ovat loppuneet".
Eipä tullut huutoa karkkihyllyn ohittamisesta.

1 kommentti:

  1. Pusakaradio, kiva sanonta.
    No hampaat säästyvät kun karamelli loppu.)

    VastaaPoista