sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Uutta musiikkia

Tytöt löysivät aivan uuden "bändin"  (vieras nimitys musiikkia esittävälle ryhmälle minun kielenkäytössäni, mutta kuvaa aika hyvin ko. kokoonpanoa).
"Planetshakers" täytyy esitellä teillekin:
https://www.youtube.com/watch?v=ItbHOprsFnM
16-vuotias muistutti minua (oli pari viikkoa sitten kuunnellut Markku Tuppuraisen saarnan tarkasti), että musiikkityylillä ei ole väliä ja merkitystä silloin, kun ylistämme Jumalaa laulullamme ja soitollamme.

Australiasta tulee paljon hyvää hengellistä musiikkia. "Planetshakersin" muusikoiden korkeaa tasoa ei kukaan varmaan aseta kyseenalaiseksi. Surullisen paljon on hengellistä musiikkia, jossa musiikillinen taso unohdetaan tarkoitusperien kustannuksella. Tarkoitan sitä ajattelutapaa, että tarkoitus pyhittää keinot.
https://www.youtube.com/watch?v=TZB8bGW2aS0
Jos joku muukin innostui tällaisesta tavasta ylistää Jumalaa, ohessa toinen linkki.

Huomasittehan tämän päivän sanan?
"Sentähden pitäkää minun käskyni ja noudattakaa minun säädöksiäni ja pitäkää ne, niin te saatte turvallisesti asua maassa. Ja maa on antava hedelmänsä ja teillä on kyllin syötävää ja te saatte turvallisesti asua siinä." (3.Moos.25:18-19)

Uuden viikon haasteisiin toivotan kaikille voimia ja iankaikkisen Isämme ohjausta. Jos laitat turvasi Taivaalliseen Isään, saat olla varma, että hankkeesi menestyvät. Etsi Jumalan tahtoa elämääsi.

"Anokaa, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan.
Sillä jokainen anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Vai kuka teistä antaisi pojalleen kiven, kun hän pyytää leipää, tai käärmeen, kun hän pyytää kalaa? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljon ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa hyvää niille, jotka sitä häneltä anovat. Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää myös te samoin heille. Tämä on laki ja profeetat." (Matt. 7:7-12)

Jumalan suuria ja pieniä ihmeitä viikkoonne toivotellen!

4 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinulle Sirkku, Jumalan suuria ja pieniä ihmeitä viikkoosi.♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ihana kirjoitus (taas) :) Siunausta sinun viikkoosi!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  lämpimät nimipäiväonnittelut Sinulle, Sirkku!
  Edesmennyt rakas äitini oli nimeltään Sirkka, joten tämä päivä säilyy muistoissani.
  Syyslomaterveisin
  Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ulla ja rentouttavaa, levollista pikkulomaa sinulle.

   Poista