maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulutori Ruoholahdessa ensi lauantaina

Viimeistään tänä aamuna on täällä voinut virittäytyä joulutunnelmaan: uunista katselee hedelmäkakut ja piparkakkutaikina herättelee aisteja mausteiden tuoksulla. En useinkaan innostu hössöttämään joulujuttuja, mutta nyt huomaan innostuvani vanhanaikaisella tavalla. Ensi lauantaina on Ruoholahden ala-asteen koululla (Santakatu 6) koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä Joulutori-tapahtuma klo 11-14 ja sieltä löytyy myös "Lautakankaan emäntien" savolaishenkinen myyntipöytä. Myytävänä on jouluisia kuivakakkuja, vanhanajan piparkakkuja, puolukkahilloa, perunarieskoja ja uunituoretta speltti-ruisleipää ja -sämpylöitä.
Tapahtumassa on vanhempainyhdistyksen puffetti, joten kuivin suin ja nälissään ei tarvitse tapahtumasta lähteä siltäkään osin.
Jos ihmettelet, kuinka paikalle löytää. laita HSL:n reittihakuun osoitteeksi Santakatu 6, Helsinki, niin huomaat, että tänne pääse vaikka millä vehkeellä.
Blogin lukijoille tarjolla lisäksi kunnon halaus. (Ei pakollinen, mutta suositeltava.)

Lämpimästi tervetuloa kauempaakin!

3 kommenttia:

 1. Mielelläni tulisin, mutta työpäivä!
  Tuoksut innostavat leipomaan täälläkin. Hedelmäkakku pitäisi tehdä joulua varten jo kiireen vilkkaa.

  VastaaPoista
 2. Luulin ensi, että teillä on pöytä Kangasniemen joulutorilla ja mietin jo työvuoroja, että pääsenkö. Helsinki on kuitenkin jo liian kaukana ja tosiasiahan on, että Helsinkiin en lähde kun pakon edestä ja joulutori ei ole sellainen :)).

  VastaaPoista
 3. No voi kun on vapaata ja kotoa pitkä matka. Muuten olisinkin halauksen tullut lunastamaan :)

  Kaima

  VastaaPoista